Miért vérzik a hüvely?
Figyelt kérdés
Egy hete kb, hogy észrevettem egy pecsétet a bugyimban, de akkor még nem foglalkoztam vele. Viszont ma már erősebb vérzés jelentkezett, csak úgy. 15 nap múlva jön meg szóval nem értem. Kérlek adjátok magyarázatot mert félek hogy komoly baj van.2015. okt. 6. 22:20
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 13 éves vagyok
2015. okt. 6. 22:31
3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Mondtam h 15 nap múlva jön meg.
2015. okt. 6. 22:33
4/9 anonim 

válasza:

De ha mégis?
Nem biztos, hogy mindig óramű pontos!
Pláne 13 évesen!
5/9 anonim 

válasza:

Simán lejet mensi, előfordul félidőben is. Attól, hogy 15 nap múlva kell, a szervezeted működhet másképp.
19L
6/9 A kérdező kommentje:
De akkor múlthéten az mi volt?
Köszi a választ amúgy :)
2015. okt. 6. 22:37
7/9 anonim 

válasza:

Mindkettő menstruáció volt. Ilyen korban még nem pontosan jön meg, késhet de jöhet korábban is. Igen, 15 nappal korábban is és késhet hónapokat is.
8/9 anonim 

válasza:

Ovulációs vérzés, a ciklus 13-14. napján fordul elő. A tüszőrepedés olykor vérzéssel is jár. Semmi bajod, néha nekem is előfordul.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. okt. 7. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!