Ajjajj most ez miiii? :D
Figyelt kérdés
Ma reggel 5 körül voltam wc-n meg ittam, aztán megint voltam wc-n, és akkor 2 "alkalomra" meg véres lett a papír amivel kitöröltem, tettem is be betétet, mert a szüleim elváltak, és most apunál és a barátnőjénél voltam az ikremmel, ez mind lényegtelen, de a tesómnak már megjött ugye és kértem tőle... Azóta nem volt semmi, csak 1 pici csepp, az is épphogycsak... Most megjött vagy nem? Anyunak addig nem mondok semmit amíg nem vagyok biztos benne, apu barátnőjének meg amúgy sem akarom elmondani.. (lehet hogy nem jól teszem, de lehet hogy ti is megértitek)
14/lány
2016. jún. 20. 12:38
1/2 anonim válasza:
Ez már a menstruáció, kezdetben rendszertelen és a mennyisége is kicsi. Nem kell szólnod apukád barátnőjének, ha nem szeretnél, elég, ha addig is a testvéred tud róla.
2/2 anonim válasza:
Menstruálsz, csak még nagyon picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!