Az érettségi stressz miatt késhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja késik a mendtruációm, május 14-18ig tartott az előző és azóta semmi. Jele sincsen, mellfeszülés vagy pattanások sz arcomon,ami szokott. Lehetséges hogy az érettségi kavart be? Mert nagyon ráparaztam! Elvileg lehet ilyen,hogy késik vagy kinarad, azt hallottam, de ez mennyire normális? Arra nem látok esélyt, hogy terhes lennék mert egyszer "voltam együtt" egy sráccal-de nála nem is müködött a dolog, vagy hogy mondjam és gumit is használtunk arra az időre,amikor próbálkoztunk.. Szerinretek minden oké???2016. jún. 21. 11:25
1/3 anonim válasza:
Persze. nekem az érettségi időszak alatt kb fél éven keresztül másfél havonta jött meg utána szeptembertől visszaállt magától 28 napra.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is most érettségiztem és én is ugyanígy vagyok, mint te. Én is megijedtem, amikor nem jött meg, de egy csomó helyen olvastam, hogy ez a stressz miatt van
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Megnyugodtam :)
2016. jún. 21. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!