Borsó nagyságú gombóc van a hüvelyembe ami néha elő szokott jönni van amikor eltünik mi ez?
Mivel borsó nagyságút írtál és nem írtad hol, ezért nem lehet tudni micsoda.
Én a helyedben mindenképpen megmutatnám nőgyógyásznak, mert nem akarnám az életemet félelemben leélni és azt sem akarnám, hogy a félelmem miatt a párom eltávolodjon tőlem.
A nőgyógyász orvos, aki millió nemi szervet látott már.
Nő nőgyógyászok is vannak.
Ne hagyd, hogy egy félelmed befolyásolja az életed, pláne, ami megoldható.
Jelentkezz be egy dokihoz. Mindenképpen megéri.
Köszönöm a válaszokat
Hát csak néha szoktam érezni odabent... Már régóta megvan ez pontosan nem tudom mennyi ideje :( párom nem fof eltávolodni töllem ez miatt nem olyan hála... Mindent meg tudunk beszélni ezt is elmondtam neki :)
Van még egy olyan lehetőség, ami sok nőnek nem egyértelmű még, de ettől is lehet sok esetben érezni ilyen gombóc-szerűsége(ke)t:
Amikor kemény vagy félkemény a vastagbél vagy végbél közelében lévő széklet, azt érezhetjük, ha a hüvelybe belenyúlunk.
Ha borsó nagyságút írtál, akkor az lehet széklet érzete is, mivel a hüvely és bél között igen vékony a fal, ezért "átérezhető" a széklet.
Mivel nem tudod, foglalkoztat, félsz, ezért egy járható út van és az a nőgyógyász.
Találgatni nem érdemes. Az orvos a szakember, ő tudja a félelmedet eloszlatni és pontos információval szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!