Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek latszik a húgycső...

Nektek latszik a húgycső nyilasotok?

Figyelt kérdés
Mar kb 2 honapja hogy fáj a húgycső nyilasomnal, azota javult de észrevettem hogy eleg feltűnő lett. Eddig Sosem láttam, azt se tudtam hol van. De most teljesen feltűnő es nagyon aggaszt. Nem tudom ez természetes? Nektek milyen lányok? Segitsegeteket szeretnem kérni.

#húgycső #hugycsonyilas
2016. jún. 29. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg kifordulhatott valahogy, esetleg valami gyulladás miatt is megdagadhatott,menj orvoshoz biztos ami biztos

Esetleg mutass egy képet (nem muszáj saját,bár kétlem hogy erről rád ismernék, neten is van elég) úgy könnyebb megmondani

2016. jún. 29. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én látom a sajátom.

Viszont ha fájdalmaid vannak akkor menj el az urológiára. Ha felterjed a fertőzés az nem túl kellemes.

2016. jún. 29. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Elegge fajt par hétig es érzékeny volt, aztán mar a csiklom is teljesen érzékeny lett, annyira hogy hozza se tudtam erni, a húgycső nyilas felett a csiklom belseje pedig kiporosodott. Ezzel a problémával nem lehet menni a nőgyógyászhoz, csak az urologushoz?
2016. jún. 29. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom közé lehet-e annak ha ez gyulladás a hajhullasomhoz, de par hete tincsekben hullik a hajam amikor hajat mosok. Hallottam rola hogy tud hullani nőgyógyászati okokból illetve gyulladasoktol. De ha ez gyullas akkor remelem hogy ez az oka a hajhullasomnak.
2016. jún. 29. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyulldástól hullik a hajad igen. Lehet menni nogyogyaszhoz is vele, csak butasag mert nem ez a dolga. Urolpgian csak vizeletet kernek max, meg hasi uh
2016. jún. 29. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!