Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció és a nyaralás....

Menstruáció és a nyaralás. Milyen tippeket tudtok, hogy élvezhető legyen?

Figyelt kérdés
Ma jött meg, 3 nappal korábban mint ahogy kellett volna. Ez azt jelenti, hogy a jövő hónapban pont telibe találja az egy hét nyaralásomat. Számitottam rá, de csak az utolso nyaralós napokon, igy viszont az egész el lesz rontva. El vagyok keseredve... Fogamzásgátlót nem szedek, tampont használok már 10 éve, de az azzal való fürdéssel is csak a gond van, mert megszívja magát vízzel, kellemetlen a koszos strand wcbe futkosni cserélni. 2 megoldásra gondoltam, az egyik ez a menstruációs tölcsér, a másik a soft tampon amit egészen fel lehet nyomni és nincsen zsinórja, direkt úszáshoz, szexhez ajánlott. Szerintetek? A másik még rosszabb probléma a közérzetem ilyenkor az ront el mindent, erős görcsök, erős vérzés, fejfájás, hasmenés, gyengeség. Ezekkel mit lehetne tenni? Milyen gyógyszereket, házi praktikákat javasoltok? Eddig egész életemben szenvedtem csak görcsoldót szedtem, de most igenis jól akarom érezni magam abban az 1 hétben, úgyhogy mindent ki akarok próbálni.
2016. jún. 29. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben előfordulhat hogy nem lesz meg pont, most is előbb jött meg, az nem jelenti azt hogy a következő is előbb fog, főleg ha stresszelsz miatta akkor az simán kitolja vagy előrébb hozza.

Viszont még a mostani alatt próbáld ki a tölcsért és a másik tampont, mert ha nem tetszik akkor még variálhatsz. A nyaraláson viszont nem jön jól ha pl nem válik be, vagy tetszik.

Én voltam már nyaralni vérzés alatt, fájdalomcsillapító (Algo flex M, még a kedvemen is segít) és puffadásgátló legyen nálad, esetleg melegvizes palack ha segít nálad.

Viszont dokival érdemes lenne erről tárgyalni hogy erős a vérzés és a fájdalom is, plusz a többi tünet. Nem normális hogy akadályoz az életedben a vérzés.

2016. jún. 29. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem nem normális, hogy napokig görcsölsz, de ezen nem lehet egy hónap alatt változtatni. Érdekes módon azoknak a nőknek, akik sportolnak nem szokott fájni semmijük a menzeszük alatt. A sport, intim torna (!) és az egészséges táplálkozás helyrehozhat pár hónap alatt. Ha nagyon sok gondot okoz a menzesz, akkor talán érdemes az aviva, arwen tornákkal és az akupunktúrával is próbálkozni, ez utóbbi is csodákat tud művelni, bár nem olcsó.
2016. jún. 29. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Tampon veget zsiros kremmel kend be. Ami a vizzel erintkezik!

Grcsre igyal kakukkfuteat! A vadlid masszirozd, az is izomlazito a gorcsre. Szexelj elotte sokat es durvan: nem lesz gorcsod.

2016. jún. 29. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyel kinai angyalgyokeret. En regebben rendeltem, ingyen hazhoz hozzak Budapesten! Priviben megirom a honlapcimet. Ez ugy felnyomja az osztrogenszinted, h nem lesz gorcsod. A melled megno tole, fel cm-t, vekonyabb lesz a derekad, sokkal teltebb a szad es simabb az arcod.

N

2016. jún. 29. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Oszinten szolva az egyetlen legbiztosabb megoldas a fogamzasgatlo. En halat adtam ma erte mikor nekialltam szamolgatni hasonlo okokbol :/
2016. jún. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!