Lehet olyan, hogy nincs rám való melltartó?
22 éves vagyok, és nagyon kicsik a melleim, szinte teljesen lapos. Sokféle melltartót kipróbáltam már, de egy sem az igazi.
Amelyik kosárban jó lenne (a kiskamaszoknak való), az nagyon kicsi. Amelyiknek a pántjai jók, az nagyon nagy.
Amelyik nem szivacsos, az üres, eláll, nincs ami kitöltse, amelyik szivacsosabb, az pedig ideig-óráig jó, de folyton felcsúszik a cicimre, nyom, és igazgatni kell állandóan.
Melltartó nélkül nem szeretnék járni.
Jobb híján meg szoktam venni a 75 vagy 80A-t, de érzem, hogy nem az igazi.
Állandóan lejjebb kell húzni, megigazítani, hogy ne csússzon rá a cicimre.
Van erre megoldás szerintetek?
Hol nézted eddig? Először érdemes fehérnemű szaküzletbe menni, Intimissi, Skinny - alapból kicsi a méretezés plusz az eladók is segítenek, utána már tudni fogod hogy milyet keress. :)
A pánton próbálj meg állítani, ha felránt akkor túl rövid, úgy kell hogy alig hagyjon nyomot a válladon, a legjobb ha egyáltalán nem hagy. Illetve még akkor tud csúszkálni ha a körméter túl nagy. Van 70A is, F&F-ben rengeteg van belőle pl.
Nem könnyű megtalálni, én is sokat keresgéltem mert fazontól is függ! Nekem 70B kell alapból, de van olyan fazon ami nagyon kényelmetlen, bevág és van amiből csak a 70 C jó, márkafüggő ráadásul.
Több boltban nézd meg, mert elég nagy különbség van kialakításban, méretekben.
Nekem is kicsik a melleim, melltartó nélkül utálok lenni. Én a Takko-ban találtam jókat (szivacsos, de nincs brutálisan kitömve), azóta mindig a bevált márkát veszem. Sokáig nem találtam megfelelőt.
Ha felcsúszik, próbálj 70-75 méretet, az a mell alatti körméret (azért ne szorítson nagyon), és tényleg lazíts a pántokon.
Köszönöm mindenkinek a választ! Az oldalt megnézem.
Ha engedek a pánton, akkor meg teljeseb kiáll a teteje. Valamennyire meg kell húzni, hogy passzoljon, és ne álljon el.
Olyan nehéz itt nálunk A-sat találni, és el is kapkodják hamar.
A betű (A, B, stb) a kosárméret, a szám (75, 80, stb) pedig a pánt hosszát jelzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!