Lehet e hogy a teszt negatív és mégis útban a baba?
Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalatait várom akiknek negatív lett a terhességi tszük,és mégis babát vártak.
A tünetekből ők mégis tudták,útban van a baba.
2010. máj. 14. 17:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a második teszt lett pozitív. Előfordulhat, hogy a nagyon korai terhességnél annyira alacsony a hcg szinted, hogy a teszt nem tudja kimutatni. Ezért mondják, hogy korai tesztet - bármit ír a használati utasítás - a reggeli, első vizeletből kell csinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hányadig hétben voltál mikor pozitív lett?
Én reggeli vizeletből csináltam és mégis negatív:(
Ha babás is vagyok kb 3 hetes körül.Kikellene mutatnia már?
Nekem már voltak hormon problémáim.
2010. máj. 14. 19:22
3/4 anonim válasza:
Nekem is a 2. teszt mutatta csak ki.Az volt a gond,hogy egy héttel eltolódott a peteérésem,így egy héttel kisebb volt a terhesség,mit az az utolsó mesestől számolva.Ezért is estem teherbe,ugyanis naptár módszer szerint védekeztünk.:)
Én nem éreztem semmit,csak mivel nem jött meg,így még egy héttel később csináltam egy másikat ami már pozitív lett.
4/4 A kérdező kommentje:
Az első teszt után mennyi időt vártál mire a másodikat megcsináltad?
2010. máj. 14. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!