Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Aki nagyon rövidlátó leveszi...

Aki nagyon rövidlátó leveszi a szemüvegét strandolás ,szex vagy fürdés közben vagy viseli inkább?

Figyelt kérdés

febr. 23. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Strandoláskor rajtam szokott maradni, nem szeretem a fejemet vízbe tenni. Heti 2x úszok hobbiból, erre a célra dioptriás úszószemüveget vettem.

Szex közben változó, van hogy szereti a partnerem ha rajtam van, de van hogy leveszi. Ha koszos lesz csak letörlöm a lencsét.

Fürdés közben le szoktam venni, kivéve ha szőrtelenítek.

-5,25 a szemem.

febr. 23. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Exem fürdéshez és szexhez levette, strandra meg kontaktlencsét használt. (Épp a határon volt a szeme, amihez még van lencse.)
febr. 23. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem mínusz 5,5 és 5 dioptriás a szemem. Strandon dioptriás napszemüveget hordok. A vízben is. Uszodában leveszem, aztán jó bunkonak gondolnak az ismerősök, mert senkit nem ismerek fel. Itthon fürdés, zuhanyzás közben leveszem. Szerelmeskedes, osszebujas közben leveszem. Ha van lehetőségem, akkor csokolozasnal is. (39n)
febr. 24. 07:36
 4/9 anonim válasza:
76%
Strandolásnál nem veszem le, párommal szex közben általában le szoktuk. És fürdés közben sem vesszük le. Én -8, ő -4.
febr. 24. 08:56
 5/9 A kérdező kommentje:
- 8 nál nem zavaró hogy nem látod tisztán a párod?
febr. 24. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Strandolásnál nem veszem le, sőt napvédő előtétet teszek rá.
febr. 24. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
16%

#5: te ott, te homályos paca,

te vagy az, maca?

febr. 24. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én koleszban zuhanyozáskor sem veszem le, még fejmosáskor sem.

Utána törölközéskor lekapom, és megtörlöm azt is.

Nem igazán merem levenni, nehogy szórakozásból eldugják, vagy ilyesmi.

febr. 27. 11:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha az embernek nem vonzó a párja, akkor még jó is,hogy nem kell látnia szex közben. 🤣
ápr. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!