Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Aurás migrénnel szenvedek.Nagy...

Aurás migrénnel szenvedek.Nagyon idegesítő,kellemetlen munkámban zavaró. Tudnátok ellene módszert,vagy gyógyszert?

Figyelt kérdés
tegnap 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos, mint olyan?
tegnap 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvosnak már mondtad?
tegnap 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Júliusban jegyeztek elő neurológiára,szemészetre júniusban kell kérnem időpontot.Ez az egészségügy sajnos.
tegnap 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Valakinek segít a flector por, algopyrin vagy más vény nélküli kombinálva. Próbáld ki, de garancia az nincs.

Én régóta migrénes vagyok és nekem például semmi más nem segít az orvos által felírt gyógyszeren kívül.

Amit tudsz tenni ami enyhiti kicsit ilyenkor a tüneteket, hogy pihensz.

Sötétíts be, zaj se legyen és feküdj le.

Amúgy hányni nem szoktál? Nekem néha egy kicsit hányás után enyhült a nyomás a fejemen.

Tudom, hogy pocsék így dolgozni nekem volt, hogy haza kellett mennem, mert annyira rosszul voltam, de hidd el ha szenvedsz és kínzod magad jobb nem lesz.

tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!