Szerintetek kell még nekem szemüveg?
Figyelt kérdés
8 éve vagyok szemüveges, 24/L vagyok, és -0.5-ös a szemüvegem erőssége! ez idő alatt sosem romlott szerencsére, ez az első szemüvegem! Most viszont voltam optikusnál, javult a szemem, már csak -0,25-ös kellene! Viszont a húgom, aki 3 évvel fiatalabb nálam, neki szar a szeme, -4,75ös van most neki, tehát szinte félvak hozzám képest...kell-e még nekem a szemüvegem, vagy csak a húgom örökölte hogy szar a szeme?2014. máj. 10. 09:00
1/1 anonim válasza:
-0,25-re felesleges a szemüveg. A hugodnál meg tök mindegy milyen a szeme.
Nálunk mindenki szemüveges, egyik tesómnak -1-es volt mindig, a másiknál leromlott -6-ra, nekem -3-as van.
Pedig én vagyok a legfiatalabb, szóval semmi összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!