Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Goodgame Empire karakter...

Goodgame Empire karakter vásárlás?

Figyelt kérdés
Esetleg tudtok olyan helyet/eladót akitől lehetne vásárolni Goodgame Empire magyar 2-es szerverre erősebb karaktert? Külföldi fórumokon keresgéltem és ott szép számmal vannak, viszont a legtöbb csak külföldi vagy international szerverekre.

2020. okt. 29. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért vásárol valaki online game karaktert?

Többször is hallottam már, hogy valaki "befektetési célból" felépít egyes online játék karaktereket (például Goodgame Empire, TheWest stb), és eladja őket. Ki az, aki erre pénzt áldoz? Miért van egyáltalán erre kereslet? Van tapasztalatotok ilyesmivel? Lehet ezzel pénzt keresni?

Goodgame Empire SMS rubin vásárlás?

Szeretnék SMS-ben vásárolni,de még sosem vásároltam rubint és azért szerettem volna megkérdezni azt,hogy ha vásárolok rubint,az kerül még valami plusz költségbe,azon kívül,amit fizettem? Pl. ha 2700 rubint 240 RSD-ért (Mivel Szerbiában élek) cserébe bírok venni rubint,az nem kerül plusz pénzbe?

Szerintetek biztonságos rubint venni a Goodgame Empirébe?

nem lehet rendesen kivenni a fizetendő összeget így van írva : 10 000,00. ez most mennyi

Ismer valaki Goodgame Cafe szerű, PC-re való lemezes játékot? (Amit meg lehet venni, ok a leírásban. )

Aktív és passzív között ingadozó GG Cafe játékos vagyok, de unom, hogy mindig, amikor visszakerülök a "játékos fázisba", attól kell tartanom, hogy valamiért lezárják a szervert. Először az IWIWen játszottam, de újra kellett kezdenem, mivel törölték az appoktól, érdeklődés hiánya miatt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!