Goodgame Empire karakter vásárlás?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Többször is hallottam már, hogy valaki "befektetési célból" felépít egyes online játék karaktereket (például Goodgame Empire, TheWest stb), és eladja őket. Ki az, aki erre pénzt áldoz? Miért van egyáltalán erre kereslet? Van tapasztalatotok ilyesmivel? Lehet ezzel pénzt keresni?
Szeretnék SMS-ben vásárolni,de még sosem vásároltam rubint és azért szerettem volna megkérdezni azt,hogy ha vásárolok rubint,az kerül még valami plusz költségbe,azon kívül,amit fizettem? Pl. ha 2700 rubint 240 RSD-ért (Mivel Szerbiában élek) cserébe bírok venni rubint,az nem kerül plusz pénzbe?
nem lehet rendesen kivenni a fizetendő összeget így van írva : 10 000,00. ez most mennyi
Aktív és passzív között ingadozó GG Cafe játékos vagyok, de unom, hogy mindig, amikor visszakerülök a "játékos fázisba", attól kell tartanom, hogy valamiért lezárják a szervert. Először az IWIWen játszottam, de újra kellett kezdenem, mivel törölték az appoktól, érdeklődés hiánya miatt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!