Mit jelent az hogy: COUP D’ÉTAT?

válasza:

válasza:valószínűleg ők is alig vannak tisztában az igaz jelentéssel... -_-" ":D meg lehetett figyelni pl láttam olyant is hogy amúgy új-latin eredetű cím de bele tesznek kőkemény német szót alcímnek
de igen állampuccs és amúgy google fordító is remekül kiadja hogy puccs...
Kapcsolódó kérdések:
tudjátok van a: no nut november, a no spimp september, spooktober, destroy dick december, és a többi micsoda?
Engem érdekelne hogy melyik a legolcsóbb dohány per hüvely . Mielőtt valaki le írná hogy nézzek utána a neten megtettem de mindenhol mások az árak vagy elavultak így folyamodtam ahoz hogy itt kérdezzek rá .
Megjegyezném hogy még ezelött szabálysértési garázdaság miatt voltam tanú-meghalgatáson. (Szeptemberben) Az elöfordulhat esetleg hogy a régebi ügy miatt hivnak be újra?
Van egy ismerősöm akiről van fent elvileg olyan videó amin szopik de nem tudom hogyan tudnám megtalálni.
forza horizon 4 edinburgh castle. hogy lehet othon kiválasztása? mert nem választotam ki. és móst nem sikerűl és szeretném. van rá valami megoldás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!