Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sameday futárszolgálat?

Sameday futárszolgálat?

Figyelt kérdés
Rendeltem Fashiondaysről, ahonnan a csomagom a Sameday futárszolgálattal jön. Ma reggel kaptam néztem a futàrszolgálat oldalán a csomagom, és elméletileg már a futárnál van. Várhatom még a mai nap? Mennyire megbízhatóak ezek az információk?

2022. szept. 23. 13:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem
2022. szept. 23. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Ja, de, igen
2022. szept. 23. 14:53
 3/15 anonim válasza:
Október 10-én rendeltem, 28-án jött meg a boxba. Mivel hosszú hétvégén nem voltam otthon, nem tudtam átvenni, 1-én már küldték is vissza a csomagot. Nevetséges, soha nem rendelek többet Emagról vagy ezektől, amit Aliexpressen rendeltem meg ugyanakkor, 2 hét alatt megjött Kínából...
2022. nov. 2. 13:32
 4/15 anonim válasza:
86%
Inkább ne ! Rendelj máshonnan,másoktól. Elérhetetlen az ügyfélszolgálatuk. Az Emagról rendeltem még december 3.-án és december 6.-án már a raktárukban volt a csomagom ,azóta se híre se hamva a dolognak. Az emag is lepattintott,hogy nem az ő részükről van probléma. Soha többet innen.
2022. dec. 16. 08:53
 5/15 anonim válasza:
76%
Igen, várható a csomagod! Hogy a példát erősítsem, ma kaptam meg az Emagon rendelt termékemet, a Sameday szállította. Előre meg volt írva, mikor lesz várható a kiszállítás. Reggel küldtek sms-t hogy a mai nap lesz várható, majd mielőtt ideért a futár, fel is hívott. Személy szerint meg vagyok velük elégedve.
2022. dec. 28. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Többnyire az oldalon jelzik a várható szállítás napjait. Nálam eddig minden rendben volt.

Többször rendeltem már easyboxba. És egyszer házhoz is mert az nem fért volna be boxba , mindig minden rendben volt. Ha szállítanak, aznap kaptam reggel smst, és pár órán belül megjött a csomag.

2023. febr. 1. 10:27
 7/15 anonim válasza:
Kerüld őket ha tudod. A Sameday egy garázscég. Kritikán aluli a teljesítménye. Pontatlan, megbízhatatlan futárokkal dolgoztatnak. Nem értem, hogy tudod még versenyben maradni bármelyik másik futárcéggel? Utálom az MPL-t is de ha választani lehet, inkább ők. A legnagyobb probléma, hogy rengeteg nagyobb webáruház, nem is kínál fel választási lehetőséget, csak annyit, hogy futárcég és a háttérben meg a Samdey szerepel. De ez már csak a csomgkövetésnél derül ki.
2024. máj. 13. 12:24
 8/15 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom őket!Vaterán vettem egy dvd-t,Easyboxba kértem,amit az eladó fel is adott a legkisebb fakkba.Csomagkövető szerint 2 egymás utáni napon is sikertelen kézbesítést láttam,ezért írtam nekik.Válaszuk szerint a csomag túlméretes volt,ezért megpróbálták házhoz vinni(meg sem adtunk más címet,csak az Easyboxot!),és hogy állítólag 1.nap kértük a későbbi szállítást (?!)És ezzel visszaküldték a feladónak. Megkárosítottak 1500 Ft-tal,plusz fizethetem még egyszer a postázást!Vigyázzatok velük,hazugok!
2024. máj. 23. 12:48
 9/15 anonim válasza:
Megbízhatatlan, link "cég". Az áru 12.-e óta a raktárukban van, a kiszállításra 16.-át írtak (17.-e van). Kérdeztem őket tegnap mailban, hogy várható-e, nem is reagáltak.Nem az első eset, hogy nem kézbesítenek, sajnos pár rendeléskor nem lehet választani.
2024. dec. 17. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Sajnos en sem vakaszthattam, így küldte a cég ahonnan rendeltem. Nem ismertem a samedayt.

Ma írták, hogy 10:30-ig kiszallitják. Azt hittem már nem jön a motyó, de szerencsére megkaptam ma 14:00-kor.

2025. jan. 29. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Express One milyen időintervallumban szállít ki?

Napközben mettől meddig van a munkaidejük? DPD például van hogy már reggel 8 előtt hozta nekem a csomagot.

Melyik futárszolgálatnál van ez a csomag?

Rendeltem 2 okosórát! 243961043732500013602230 Ezt a csomagszámot küldte el a bolt! Én megpróbáltam az összes futárszolgálattal, de egyikkel sem volt találat! Melyik futárszolgálat ez?

Hogyan lehet elérni a GLS Futárszolgálat számát?

Mobilhívás, sms, internet nem vezet célra, pedig csak egy telefonszámra lenne szükségem.

Melyik futárcég vállalja extra méretű csomagok szállítását?

Nagy méretű festményről lenne szó, (kb 100x150 cm) ami törékeny, viszont a tömege nem nagy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!