Árufeltöltősök, mi a válaszotok erre?
Tegnap kezdtem diákmunkán árutfeltölteni, de senki nem tanított be semmire, csak a panasz érkezik rám. Az alábbi kérdésekre tudnátok esetleg válaszolni?
1. A raklapokra hogyan pakoljam vissza azokat az árukat, amik nem fértek ki a polcra? (elvileg bizonyos dolgok nem kerülhetnek egymás mellé, Pl: kávé és tea mellé már nem tehetek semmit)
2. A raktárba visszavéve a nem kifért dolgokat, átkell tenni kocsikra, és itt is mennek a szortírozások (chips a chipshez, keksz is külön, viszont mint alapvető élelmiszer a cukor meg liszt nem mehet egymásra, itt is mi a teendő)
3. Ha a kipakolandó dologból nem férne ki csak a fele, akkor álljak neki kipakolni vagy inkább hagyjam?
4. Esetleg vannak még ilyen részletek amikre érdemes odafigyelni?
Ezekkel a kérdésekkel a főnökhöz is odamentem, de letudott annyival hogy menjek kérdezzem meg a másik diákmunkást, de ő viszont ,,nemtudommal" felelt, így eléggé elveszettnek érzem magam ebben. A válaszokat előre is köszönöm!
17/F

válasza:

válasza:Rohadjanak meg az ilyen főnökök és kollégák.
Az a baj, hogy te még nem teheted meg, mert lekezelnek, de én már rájuk borítottam volna az asztalt, ha nincs betanítás, de kritizálni mernek.
Bármivel is bsztatnak, ne vedd magadra, NEM RAJTAD MÚLOTT.
Ezt én se értettem miért nem lehet 10 percet szánni az emberre..
Csak remélem hogy nem kapok állandó szurkálódást majd:(

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megváltozott munkaképességű skizofrén vagyok,és kevesett dolgoztam nagyon.Azt mondták nekem eleinte nehéz de ne adjam fel ha már felvettek. Szerintetek? 33/F
Valaki aki mostanság jártas a Tesco világában tájékoztatna egy keveset? Vásárlást sem ott intézem.
Sziasztok! 16 évesen mennék árufeltöltőnek nyári munkára. Az az igazság, hogy inkább több roszat hallottam a lidlről mint jót, tudnátok írni véleményeket aki hasonló munkakörbe dolgozott? Köszi
Sziasztok, nagyon sok hideget meleget olvastam a tescoról különböző helyeken viszont az egri-ről sehol sem olvastam még, valakinek vélemény? (Diákmunka)
Jelentkeztem a lidlbe de nem tudom felvesznek e vittem be egy oneletrajzot azt mondta ra az egyik dolgozo hogy nagyon jo lett aztan bevitte a fonoknek es amikor kijott azt mondta menjek vissza jovoheten ugyanekkor es kapok egy esélyt de nem biztos. Most ezt hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!