Miket vettél a temurol? Direkt raktam a dupla egyéb kategóriába, mert akár elektronikai cikk akár szórakozás akár otthon kiegészítő bármi más érdekel a lényeg az hogy mi? Úgy tudom temunál nincs link tehát a név felsorolása is elég

válasza:Vagy 30-40 különféle cikket, amiknek közel felét visszaküldtem vagy mert gagyi volt, vagy a kép, leírás alapján másra számítottunk, stb.
De nem kell magyarázni.
Rendes a Temu, mert ingyenes a visszaszállítás és viszonylag egyszerű, és 5-10 napon belül mindent visszautalnak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Modoltam a játékot a codex móddal,azután töröltem me T meguntam a játékot .azóta újra letöltöttem és nem tudom elindítani mert amikor ezt teszem crashel.
Csupán néhány hete használom és a napokban vettem észre, hogy az utcán, valószínűleg szél hatására elkezd nagyon akadozni a hangja. Különböző helyzetekben, szigorúan csak egy fejtartásnál jön ez elő, mint amikor épp rossz helyre rakod le a rádiót, de egy kis...
Amint leírtam "kéket" kaphatott esetleg van hozzá a saját illetve + 2 pót-aksija, és egyikkel sem kapcsol be esetleg valakinél volt már ilyesmi fontos lene, mert a napi dolgaimat azon végeztem(közel állok a vizsgáimhoz és rajt volt az összes kidolgozott tételem is...
Sokszor tapasztaltam már magamnál, hogy telefonon jobban tudok beszélgetni, email-t írni, mert lényegre törőbb és értelmesebb mondatokat tudok fogalmazni. Gépen ennek ellenére rengeteg haszontalan dolgot írok le, ami miatt egy hosszú szöveg lesz a vége. Miért van...
Legyen főleg a számítógép thordozható eszközök mobil taplet stb ilyenekkel akarnék foglalkozni csak nem teljesen tudom mégis mikellhet hozzá
Mit hallanak a rádiósok a fejhalgatóban? Azt amit mi is? (alapzene, többi műsorvezető hangja) Vagy hallanak külömböző utasításokat pl. A szerkesztőtől?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!