Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miket vettél a temurol?...

Miket vettél a temurol? Direkt raktam a dupla egyéb kategóriába, mert akár elektronikai cikk akár szórakozás akár otthon kiegészítő bármi más érdekel a lényeg az hogy mi? Úgy tudom temunál nincs link tehát a név felsorolása is elég

Figyelt kérdés
2025. szept. 29. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit érdekel az téged?
2025. szept. 29. 06:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy 30-40 különféle cikket, amiknek közel felét visszaküldtem vagy mert gagyi volt, vagy a kép, leírás alapján másra számítottunk, stb.

De nem kell magyarázni.

Rendes a Temu, mert ingyenes a visszaszállítás és viszonylag egyszerű, és 5-10 napon belül mindent visszautalnak.

2025. szept. 29. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Új divat 2025 pulóver kapucnis cipzáras hosszú ujjú laza fazon oversize unisex férfi női elegáns vintage retro modern minimal streetwear kawaii cute esztétikus trend stílus sport utazás mindennap ajándék ötlet pamut puha kényelmes légáteresztő grafika nyomott minta több szín méret S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL tavasz ősz tél outfit fashion hot popular casual basic classic top
2025. szept. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Miért crashel mindig a Warhammer 40k retribution ?

Modoltam a játékot a codex móddal,azután töröltem me T meguntam a játékot .azóta újra letöltöttem és nem tudom elindítani mert amikor ezt teszem crashel.

Elromlott volna a fülhallgatóm?

Csupán néhány hete használom és a napokban vettem észre, hogy az utcán, valószínűleg szél hatására elkezd nagyon akadozni a hangja. Különböző helyzetekben, szigorúan csak egy fejtartásnál jön ez elő, mint amikor épp rossz helyre rakod le a rádiót, de egy kis...

Az LG G3-mam utolsó dolga az volt, hogy kék képernyőt mutatott utána kikapcsolt (kéket kapott volna? ), és nem kapcsol be. Ez miét?

Amint leírtam "kéket" kaphatott esetleg van hozzá a saját illetve + 2 pót-aksija, és egyikkel sem kapcsol be esetleg valakinél volt már ilyesmi fontos lene, mert a napi dolgaimat azon végeztem(közel állok a vizsgáimhoz és rajt volt az összes kidolgozott tételem is...

Miért van ez a telefonnál?

Sokszor tapasztaltam már magamnál, hogy telefonon jobban tudok beszélgetni, email-t írni, mert lényegre törőbb és értelmesebb mondatokat tudok fogalmazni. Gépen ennek ellenére rengeteg haszontalan dolgot írok le, ami miatt egy hosszú szöveg lesz a vége. Miért van...

Szórakoztató elektronikai értékesítővé szeretnék válni vagy műszik nem tudom minek hívjam pontosan?

Legyen főleg a számítógép thordozható eszközök mobil taplet stb ilyenekkel akarnék foglalkozni csak nem teljesen tudom mégis mikellhet hozzá

Mit hallanak a fejhalgatóban?

Mit hallanak a rádiósok a fejhalgatóban? Azt amit mi is? (alapzene, többi műsorvezető hangja) Vagy hallanak külömböző utasításokat pl. A szerkesztőtől?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!