Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tatán melyik volt az a panzió...

Tatán melyik volt az a panzió amelyben 2015 tavaszán az a szörnyű bűncselekmény történt?

Figyelt kérdés

ma 20:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Paprika spray közterületen való használata minek minősül? Bűncselekmény vagy Szabálysértés?

Nem szándékosan emberre szerette volna az illető, viszont ezt tömegközlekedésen tette. Nem lett nagy felfordulás, mivel nyitva voltak az ablakok és csak egy fújás volt, ami viszonylag hamar kiszellőzött. A személyzet nem tudta meg, így nem történt semmi a helyszínen,...

Léteznek szervkereskedők?

Igen, tudom... De most komolyan! Itt nem arra gondolok hogy valaki szegénységben él, és kiveteti a saját szerveit és eladja, hanem arra amikor valaki elrabol valakit hogy kivegye a belső szerveit! Az egyik ismerősömről kiderült hogy ő nem hisz a szervkereskedelemben!...

Kinek jelezhetem ha beleszaladtam az Index.hu egy klón oldalába?Az eredetire megtévesztésig hasonlító oldal tartalma rendkívül kártékony és...

PL.:rágalmazást vagy valós közszereplők neveikkel való visszaélés, súlyosabb bűncselekmény előkészítése

A mai fejlett időkben hogyan oldják meg az áram lopást?

Tudomásom van arról áram lopás zajlik. A tulajok ezzel büszkélkednek. Az egyik ráadásul egy üzlethelység. Szerettem volna bejelentést tenni, de a szolgáltató csak akkor tudja felvenni a jegyző könyvet ha elmondom miért gondolom úgy hogy visszaélés van, lényegében azt...

Ha feljelentenek valakit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak vádjával, azt a feljelentett általában mennyi idő múlva tudja meg?

Mikorra jön ki a levél neki? Mikorra kell megtudnia? Legkésőbb a feljelentéstől számítva, hány napig kell a feljelentettet tájékoztatni a feljelentésről?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!