Csak engem idegesít ez a fajta írás stílus?
"Kepzeljetek, tegnap anyosommal kivalasztottunk egy csodas masinat a babónak!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))) Hazavittem ferjemhez, o is nagyon orult neki. Otthon a kicis mar jatszott is vele!Hehe!:-DDDDDDDD Ejszaka kikellett mennem, mert majdnem bepipiltam, parom persze egybol erezte nem v agyok ott mellette :-))))))))))))))) Sok boldogsagot szeretnek kivanni a kicsi 3. honap 2. nap 5. porajanak evfordulojara!!!!:-DDDD Sajnos a babo nem tudta lenywlni a tejcimet :-((((((((((((((((( " stb...Ű
Engrm ez a :-) és társai irritál elléggé, meg az egész stílus, titeket nem? :S
Hát elég gyorsan kaptam válaszokat.
Ha nem tetszik, ne olvasd el az ilyen kérdéseket!
WTF? Tele van az oldal vele.
Nem mérgelődöm rajta, de nekem ez a stílus valahogy ellenszenves.
Jajj hát ez a hivatalos kismamaszleng :D
Nem tudom miért de aki terhes lesz egyből átmegy imbecill idiótába???
Ő legalább használ írásjeleket, nem is keveset :D Sokkal rosszabb olyan szöveget olvasni, ami nincs rendesen tagolva, nincsenek benne írásjelek és így félreérthető az egész. Az ékezetek nélküli szöveg is elég idegesítő, de vannak, akiknek nincs magyar billentyűzetük, ezzel nem lehet mit csinálni.
A szmájlik engem nem zavarnak, amíg nem viszik túlzásba őket (nem kell minden mondat végére egy XD). Írásban ugyanazt a szerepet töltik be, amit élőben az arcmimika.
kristen87-nek:
Ne haragudj de te ezek alapján hogy tudod eldönteni hogy milyen életet éhetnek azok akik igy beszélnek? Azért szerintem ez kicsit durva következtetés egy ilyenből.
Egyébként én nem beszélek igy, és a környezetem sem, de nem itélem el azokat akik igen és nem is foglalkoztat őszintén szólva. Szerintem annak lehet szegényes élete, és unalmas is, aki ilyeneken fennakad.
15:28:
Bocsi ne haragudj, de én is 16 éves vagyok és eszemben sincs így írni. Nem minden 16 éves analfabéta.
Bocsi az off-ért. Amúgy elég érdekes írás. Ahhoz képest, hogy gondolom felnőttek. Soha nem értettem őket.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!