Kire szavazol hétfőn a Való Világban?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 20:41
1/10 anonim válasza:
Kár, hogy ilyen az ország...annyian szavaznak, hogy megéri ilyen hülyeségeket csinálni :(
2/10 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
3/10 anonim válasza:
Én akkor sem szavaznék ha épp haver vagy rokon ülne ott és várná, hogy bejusson.
Szerintem semmit nem számít az sms. Volt hogy félóra alatt semmit nem változott a %. Hagyjuk már! Nagyon sokan szavaznak, minimum 1% változást kellett volna mutatniuk de neeem....szóval hagyjuk...
4/10 A kérdező kommentje:
Akk inkább úgy kérdezem.
Ki a szimpatikus nektek a 3 leendő nő közül?
2010. nov. 26. 21:52
5/10 anonim válasza:
neten is lehet szavazni Ip hack ozt annyit szvazól amennyit akarsz-mert én így csinálom 1
6/10 A kérdező kommentje:
Hmm. fix IP-vel is lehet?
2010. nov. 27. 14:31
7/10 anonim válasza:
Én nem szavazok, de jó lenne, ha Anikó jutna be, mert szeretnék rajta röhögni.(ismerem)
8/10 anonim válasza:
Anikót én is ismerem, és egy vicc, amit művel. Mi ez az új dolog nála, hogy kényesen oldalra húzza a száját? Vagy eddig csak nekem nem tűnt fel?
9/10 A kérdező kommentje:
Amit mondott h nem vevő a perverz dolgokra az igaz?
2010. dec. 9. 20:35
10/10 anonim válasza:
nos én mindenképpen arra szavazok aki bemegy egy gépfegyverrel és agyonlő ott mindenkit:Dnálam az tuti befutó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!