Hova tűnnek a kacsák a Central Parkból, ha befagy a tó? Jön egy tag valami kocsival, és elviszi őket az állatkertbe, vagy mi? Vagy egyszerűen elrepülnek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 19:58
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Pekingi kacsaként szolgálják fel őket a közeli éttermekben.
Kapcsolódó kérdések:
Hülye kérdés, de hol tudok belógni az állatkertbe?
Hosszú történet, találkozom bent egy lánnyal, de nem tudom most megvenni az 1500-ös jegyet. Légyszi ne olyanokat írjatok, hogy ne lógjak be, meg minden. Kivételes eset és nagyon fontos. Úgy tudom a vendéglőnél át lehet menni. De talán a bemászás sem kizárt valahol.
Budapesti állatkertbe be lehet menni 18 év alattiaknak nagykorú felügyelet nélkül?
Mindketten 17 évesek vagyunk, ugye nem kell hogy legyen velünk egy nagykorú személy? Előre is köszi a válaszokat!
Jössz Állatkertbe? =P
Sok válszt kérek, és Lány vagyok ^,^
Ha az állatkertbe megyek diákmunkára, milyen feladatokat kapok?
Az állatkertben szeretnék menni diákmunkára. Dolgozott már ott valaki? Mennyi a fizetés, milyen feladatokat adnak? Fővárosi állatkertre gondolok. 16/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!