Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lesz habos a víz,...

Miért lesz habos a víz, amikor krumplit főzünk?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert szappan van a krumpliban. Ezért nem is ehető nyersen, mert akkor a szappan a hasunkban oldódik ki.

10/L

2012. jan. 11. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
valami hasonlóra gyanakodtam!: )
2012. jan. 11. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám, hogy a keményítő oldódik ki a főzéskor.
2012. febr. 17. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!