Fehérváron van converse bolt? Vagy ahol lehet kapni converse cipőt.
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 20:08
1/3 anonim 

válasza:

válasza:nagyoon sok helyen lehet.... Plázába jártálmár.?
2/3 A kérdező kommentje:
most néztem a pláza honlapját és lehet kapni az office-ba ha jól olvastam.
2012. aug. 17. 20:14
3/3 anonim 

válasza:

válasza:ottis lehet meg a Woodoo-ba azaz Devergo- ba meg gyakorlatilag az összes ilyen márkásabb boltba.. de még a Maratonba is lehet kapni :D az viszont nem a plázába van..
Kapcsolódó kérdések:
Van valahol Fehérváron rocker bolt?
Valami olyan hely, ahol főleg bandás pólókat lehet venni. Sajnos a Ciánkáli megszűnt, de biztos van más hely is...(?)
Fehérváron hol van olyan bolt ahol lehet kapni zenekaros pl Kárpátiás pólókat?
Azt hallottam, hogy van valahol a kórház körül is. Én egyet sem tudódok.
SZÉKESFEHÉRVÁRI ANYUKÁK! Hol van jó babacipő bolt Fehérváron, ahol szakképzett eladók vannak?
Most készülünk első lépés cipőt venni, csak annyi infó van a neten, hogy nem tudok dönteni! Ill. várok azért még jó tanácsokat, és linkeket, ki milyen cipőcskét vett babájának "első lépés" cipőnek!
Valami olyan hely, ahol főleg bandás pólókat lehet venni. Sajnos a Ciánkáli megszűnt, de biztos van más hely is...(?)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!