Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan döntsek? (barátság téma)

Hogyan döntsek? (barátság téma)

Figyelt kérdés
Van egy barátnom nagyon sok éve jóba vagyunk, de megismert egy uj lányt aki miatt elkeztett hanyagolni, már velem és a többi barátjával nem is foglalkozott.Most mikor véget akartam vetni a barátságunknak mert már számtalan esélyt adtam neki , igérgeti hogy megvátozik, de nem tudom elhinni, mivel a lánnyal még tartja a kapcsolatot és nem akarja megszakitani. Segitsetek, nézem ujra el neki, kezdjük előröl az egészet?megérdemli?
2009. szept. 8. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nehéz döntés, sztem egy utolsót adj neki, de mond meg neki hogy ez az utolsó, utánna hagyd..
2009. szept. 8. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
koszonom.
2009. szept. 8. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kell választania közted és a lány között, sajnos ez előbb utóbb elfog jönni, és lehet, hogy nálad is, mert ha az embert elborítja a lila köd akkor a szerelemmel szeretett személlyel akar lenni minél többet, ezt neked meg kell értened, előbb utóbb ugyis oldódni fog ez a szoros kötelék kettőjük között és ha nem is a régiben fog menni a dolog de majd lesz valami.amúgy pedig egy ilyen dolog miatt ugy gondolom nem kell vége lennie egy barátságnak, meg úgy beszélni róla mintha szakítanátok, persze ez csak az én véleményem
2009. szept. 8. 23:30
 4/7 A kérdező kommentje:
nem értetted meg amit irtam, lány vagyok és a barátnőm hanyagol, az uj lánynak keresi a társaságát, e miatt nem marattak barátai sem.
2009. szept. 8. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én értem mi a gond, én is átestem ezen. Nekem is a legjobb barátnőm még régen olyan csajjal kezdett el lógni akit nem bírtam- meg amúgy se sokan bírták, mert nagy arca volt a semmire és mindenkit lenézett, mindegy.- Még ez középsuli elején volt, és vonatosak voltunk, na ők kint ültek( bar.nőm meg a másik, mi meg bent- én másik csajszival, volt o társam volt, mert nem bírtam elviselni a másikat. Szóval ezt ő is észrevette, de tudta h zavar h sokat van vele, de nem szóltam, de a barát ezt észreveszi. Aztán később meg ő szólt, h mikyen sokat vagyok a másik lánnyal, vonaton is máshol vok, meg ilyenek, és akkor mondtam mert h ő is ezt csinálja, én meg nem bírom elviselni azt a lányt. xD Utána már rendben volt a dolog...

Mert először tudta, h nem, örülök ha ott van a nagyképű csajszi, de akk annyira nem érdekelte, mert ő bírta. Aztán én a csajszi miatt kissé kevesebb időt voltam a barátnőmmel, akkor kapcsolt.

zavaros, de rem kivehető. Nálam ez volt.

2009. szept. 9. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ok most már értem bocsánat, máshogy értelmeztem ezt a dolgot. Nem tudom hogy lehet e ennek esélyt adni...az én sztorim túl bonyolult uh nem írom le, de legyen elég annyi hogy annyira megbántottak és becsaptak hogy nem tudok megbocsátani, koránt sem lenne ez ugyan olyan mint régen és nem is tudnék bízni benne annak meg semmi értelme hogy állandóan meg kel válogatnom a szavaimat mert nem tudom mit mondhatok neki és mit nem
2009. szept. 9. 23:19
 7/7 A kérdező kommentje:
aham , hat akkor egy cipobe jarok veletek, sajnos nehez igaz baratot talalni a mai vilagba.
2009. szept. 10. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!