Hogyan döntsek? (barátság téma)
Én értem mi a gond, én is átestem ezen. Nekem is a legjobb barátnőm még régen olyan csajjal kezdett el lógni akit nem bírtam- meg amúgy se sokan bírták, mert nagy arca volt a semmire és mindenkit lenézett, mindegy.- Még ez középsuli elején volt, és vonatosak voltunk, na ők kint ültek( bar.nőm meg a másik, mi meg bent- én másik csajszival, volt o társam volt, mert nem bírtam elviselni a másikat. Szóval ezt ő is észrevette, de tudta h zavar h sokat van vele, de nem szóltam, de a barát ezt észreveszi. Aztán később meg ő szólt, h mikyen sokat vagyok a másik lánnyal, vonaton is máshol vok, meg ilyenek, és akkor mondtam mert h ő is ezt csinálja, én meg nem bírom elviselni azt a lányt. xD Utána már rendben volt a dolog...
Mert először tudta, h nem, örülök ha ott van a nagyképű csajszi, de akk annyira nem érdekelte, mert ő bírta. Aztán én a csajszi miatt kissé kevesebb időt voltam a barátnőmmel, akkor kapcsolt.
zavaros, de rem kivehető. Nálam ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!