Hol lehet kapni One Direction-os cuccokat? (Magyarországon)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 16:06
1/2 Jurca Regina válasza:
A Claire's-ben, (BP.: Köki.)
2/2 payno05 válasza:
Claire's. A Takko-ban néha van 1D-ös felső.
Kapcsolódó kérdések:
Hol tudok Magyarországon One Direction-os pólót venni?
Pár ismerősöm azt mondta, hogy lehet itthon is kapni, de én még nem találkoztam vele. Nagyon szeretnék egyet, de külföldről nagyon drága megrendelni... Szerintetek hol tudk venni?
Hol lehet One Directionos hátlapot rendelni SAMSUNG GALAXY Y-RA? (magyarországon)
vagy ha nem magyarorszag az sem baj, de az jobb lenne.:)
One Direction koncert Magyarországon?
Ez igaz...már többször olvastam hogy jönnek 2014 nyarán...ez most tényleg igaz vagy csak egy újabb pletyka. Ha igaz akkor hol tudhatnék meg erről többet? Oltásokat nem kérem a banda miatt! Értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Magyarországon lehet kapni valamelyik áruházban kapni one direction-os telefontokot vagy ilyesmit?
békéscsabaiaktól is kérdezem, hogy a csaba centerben lehet kapni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!