Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éttermekben miért finomabb a...

Éttermekben miért finomabb a pizza mint itthon?

Figyelt kérdés
mit tesznek még bele?

2013. szept. 24. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Otthon mit tesztek bele?

A pizza a mi lángosunk édestestvére, csak nem bő forró olajban úszva sütik. Finom kelt tészta, amibe kell liszt, víz só, élesztő, fűszerek (pl. fokhagyma, oregano, bazsalikom). A feltét bármi lehet, amit szerettek.

2013. szept. 24. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
mondjuk mert ott olyan csinálja aki jobban ért hozzá??
2013. szept. 27. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 eztsetudtad válasza:
47%

Mit tesznek még bele (ne akard tudni)

Ha telefonon rendeled és nagyképű vagy akkor csak egy kis köpet kerül bele figyelmeztetés gyanánt,ha személyesen és nem vagy szimpi akkor kaphatsz egy kis plusz sárgát stb....

(egy volt pizzás)

2013. szept. 27. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!