13 éves vagyok és még nincs meg a menzesz a melleim is nagyok és lent is szoros meg folyásom is van, hány éves korba kéne meg jonnie ha már ezek a jelek utalnak folyás stb?
Figyelt kérdés
Az osztályomba csak nekem nincs meg. Nem hogy várom orulok hogy nincs hogy nem fáj a hasam meg stb de akkor is nagyon rossz a barátnoimnek is hazudok.
Elore is koszi
2014. máj. 14. 19:01
1/4 anonim válasza:
13-14 évesen kell de biztonság kedvéért meny nő gyógyászhoz !
2/4 anonim válasza:
dehogy menj nőgyógyászhoz!
van egy ismerősöm, akinek szintén ilyen gondja van. nem is gond, mert ez természetes. pedig ő nagyon érett és kicsit vastag testű is, mégis csak 14 éves korában jött meg először.
16 éves korig kell megjönnie, addig ne parázz rajta, semmi gond sem lesz :)
3/4 anonim válasza:
Semmi értelme nőgyógyászhoz menni, ez teljesen normális. Nálunk az osztályban 13 éves kor előtt meg se jött senkinek, de még most is van olyan, akinek nem jött meg. Nyugi, ez teljesen normális :)
4/4 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én is,utolsóként jött meg pedig nagy mellem volt,nem is hitték.13évesen kezdtem menstruálni,hidd el semmi jelentősége nem lesz 1év múlva h kinek mikor.Majd megjön!Nem kell nődoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!