Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Postai úton fel lehet lebbezni...

Postai úton fel lehet lebbezni vagy csak személyesen lehet beadni?

Figyelt kérdés
10ezer ft-os illetékkel lehet beadni és nincs pénzem utazásra is!

2014. jún. 2. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Postai úton is lehet. Mindenképpen "tértivevényes ajánlott" küldeményként add fel, így nyomon tudod követni.
2014. jún. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Postán személyesen lehet érdeklődni, hogy érkezett-e csomag a nevemre?

Több, mint 3 hete rendeltem egy sampont Angliából, amit mostmár biztos nem fognak kihozni.Nyomon követési száma nincs a csomagnak amit feladtak, azt javasolták, hogy menjek be a postára személyesen, hátha nem veszett el és ott van.

Ha bankkártyát szeretnék csináltatni, ahhoz feltétlenül személyesen jelen kell lennem, vagy mondjuk szüleim megcsináltathatják helyettem?

Elmúltam 18, külön városban vagyunk és nem feltétlenül szeretnék emiatt oda utazni, nélkülem megtudnák ezt oldani?

Ha egy ajánlott levélről szeretnék érdeklődni, azt csak személyesen tehetem meg vagy be is telefonálhatok az érintett postára?

Szerdán lett feladva egy levél de nem jött meg a mai napig, ezért gondoltam megérdeklődöm,mert ilyen még nem igazán volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!