Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyanoktól kérdem, akik...

Legion kérdése:

Olyanoktól kérdem, akik Londonban élnek, esetleg ők is szakmabeliek. Ha gyorsétteremben szeretnék dolgozni, személyesen kell odamennem a pulthoz az önéletrajzommal?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 13:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mennyit eszik egy "normális" ember a gyorsétteremben?

Én kiskorom óta elhízott vagyok, nekem általában kell egy szendvics, egy nagy krumpli és egy almáspite, hogy jóllakjak, de ha épp nagyon magam alatt vagyok, akkor befér oda a duplája is... ma együtt kezdtünk enni valakivel, aki egy fél szendvics után közölte, hogy...

Baj van az önéletrajzommal!? SEGÍTSÉG!

Már egy jó ideje keresek munkát, de egyszerűen nem sikerül. Az önéletrajzommal lehet baj ?: Önéletrajz Személyes adatok: Név: **** Születési hely, idõ: **** Telefon: E-mail: **** Lakcím: *** Tanulmányok: 1997 - 2005 Horváth István Általános...

Fertőzés gyorsétteremben?

Egy kedvelt gyorsétteremben jártam a napokban, ahol láttam, hogy hátul a konyhában kézzel, kesztyű nélkül teszik be a sajtot a hamburgerbe. Megijedtem, hogy esetleg vírus (hiv, stb) kerülhet az ételbe. Fokozta az aggodalmam, hogy nem sokkal miután megettem, két kis...

Van valami gond az önéletrajzommal, Decathlonba szeretnék menni dolgozni, de nem hívtak még vissza?

komolytalannak hat?Decathlonba jelentkeztem, jövőre a továbbtanulás miatt szeretnék pénzt keresni, tetszik a hangulata, egy ismerősöm melózik itt, és azért gondoltam, hogy ha őt felvették, akkor engem miért ne, de már 6 napja, hogy beadtam az önéletrajzot(igaz,...

Mi az a videó, ami bemutatja, hogy egy szegény család azt eszi, amit a gyorsétteremben kidobnak a fiatalok?

A rövidfilm egy versenyen lett helyezett, szerintem dél-amerikai, de ez nem biztos. Az elején egy gyorsétteremben fiatal lányok röhögcsélenek és mellékesen eszegetnek, aztán mutatják a szemeteszsák (benne a maradék) útját, majd a szegény családot, akik gondosan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!