Olyanoktól kérdem, akik Londonban élnek, esetleg ők is szakmabeliek. Ha gyorsétteremben szeretnék dolgozni, személyesen kell odamennem a pulthoz az önéletrajzommal?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Én kiskorom óta elhízott vagyok, nekem általában kell egy szendvics, egy nagy krumpli és egy almáspite, hogy jóllakjak, de ha épp nagyon magam alatt vagyok, akkor befér oda a duplája is... ma együtt kezdtünk enni valakivel, aki egy fél szendvics után közölte, hogy...
Már egy jó ideje keresek munkát, de egyszerűen nem sikerül. Az önéletrajzommal lehet baj ?: Önéletrajz Személyes adatok: Név: **** Születési hely, idõ: **** Telefon: E-mail: **** Lakcím: *** Tanulmányok: 1997 - 2005 Horváth István Általános...
Egy kedvelt gyorsétteremben jártam a napokban, ahol láttam, hogy hátul a konyhában kézzel, kesztyű nélkül teszik be a sajtot a hamburgerbe. Megijedtem, hogy esetleg vírus (hiv, stb) kerülhet az ételbe. Fokozta az aggodalmam, hogy nem sokkal miután megettem, két kis...
komolytalannak hat?Decathlonba jelentkeztem, jövőre a továbbtanulás miatt szeretnék pénzt keresni, tetszik a hangulata, egy ismerősöm melózik itt, és azért gondoltam, hogy ha őt felvették, akkor engem miért ne, de már 6 napja, hogy beadtam az önéletrajzot(igaz,...
A rövidfilm egy versenyen lett helyezett, szerintem dél-amerikai, de ez nem biztos. Az elején egy gyorsétteremben fiatal lányok röhögcsélenek és mellékesen eszegetnek, aztán mutatják a szemeteszsák (benne a maradék) útját, majd a szegény családot, akik gondosan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!