A só liszt gyurmát el lehet rontani?
Figyelt kérdés
Nekem sikerült... Olyan mintha valami kelt tészta lenne, ragad, nyúlik, lisztezve formázható, de amint beszívja magába azt a lisztet újra ragad.
Nagyon gáz, pedig csináltam egy csomót karácsonyra készülve. Mit ronthattam el??
2014. nov. 28. 23:27
1/5 anonim válasza:
Kevés a liszt benne. tegyél még bele annyit, hogy ne legyen nyúlós, viszont még jól gyurható legyen. Én el szoktam tenni zacskóba, és még hetekig tudjuk használni.
2/5 A kérdező kommentje:
Bögrével mértem. Egy bögre só, egy bögre víz, két bögre liszt. Azóta már majdnem egy kilo lisztet hozzáadtam, és egyszerűen semmit nem javul.
Lehet, hogy ott rontottam el, hogy tengeri sóval csináltam?
2014. nov. 28. 23:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem sok volt a víz. Én is tengeri sóval szoktam csinálni, attól sima lesz.
Én úgy szoktam hogy 3 bögre liszt, egy bögre só, és háromnegyed bögrényi víz.. érzés szerint.. ha kell még, teszek bele.
4/5 anonim válasza:
ja és egy fél kanál étolaj..attól olyan jó sima és selymes.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már nem is emlékszem hogy milyen állagú a jó gyurma.
Mindenesetre köszönöm a válaszod, lisztezem még :)
2014. nov. 29. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!