Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a férjemet 4 órába bejelent...

Celebration kérdése:

Ha a férjemet 4 órába bejelentik, abból a jövedelemből tilthatnak e bármit is?

Figyelt kérdés

2016. jan. 28. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
igen
2016. jan. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Valaki dolgozott már Németországban mostanában kínai étteremben?

Bejelentik a munkavállalót? Mik a tapasztalatok?

Részmunkaidős foglalkoztatáskor bejelentik az embert? Ilyenkor a munkáltató fizeti a TB-t? Vagy semmilyen ellátást nem kap az illető? (pl. árkádba eladói munkakör)

Kaptam egy eladói részmunkaidős állás ajánlatot, de most jelentkeztem be a munkaügyi központba, hogy kapjak TB támogatást. Nem tudom,hogy a részmunkaidő mit takar? TB-t fizetik e, illetve mondjuk beállítanak e kasszázni vagy csak ilyen hajtogatás, vevők segítése lenn...

Hová fordulhat segítségért és milyen támogatást kaphat az az aktív korú munkanélküli, aki egyedülállóként neveli gyermekét?

Munkaügyi központtól már nem jogosult semmire.Az önkormányzattól sem kaphat segélyt.Tanfolyamon is részt venne,de elutasítják a támogatást,önerőből pedig nem tudja megoldani.

Mit szóltok az olyanokhoz akik a kommentjük elején bejelentik, hogy az eddigi válaszokat nem olvasták el?

És ilyenkor kifejtik a nézetüket jó hosszan ugyanazt amit már leírtak előttük néhányan.Ahelyett, h beírnák ,h az előttem szóló iksz -ipszilonnal értenek egyet.Esetleg hozzátéve még valamit amit fontosnak gondolnak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!