Melyik a hatásosabb önvédelmi fegyver? A gázriasztó vagy a sűrített levegős légpisztoly? Melyiket érdemesebb venni?
A légpisztoly önvédelemre egy fos. Azt célba lőni tervezték. A légfegyver és az önvédelem közötti párhuzamot felejtsd el.
A gázpisztoly ha lősz vele jó tölténnyel 4-6-ot legalább, akkor megvakítja a támadót fél órára is akár, 0-3 méterről használva.
egyik se. minimum gumilövedékes,vagy gázspray.
a szél elfújja a felhődet,semmi értelme.
az oc jóval hatékonyabb mint a pv,erről nem sokat beszélnek.
a civil piacra szánt gázsprayk gyengébbek,mint pl a rendőrségi.
kivétel a sabre red,és a fox labs -ok.nem is pár ezer ft ért persze...és M o on nem kapni egyiket sem.
obramo security németország,online lehet rendelni.minimum ugy 50ml es jó,de van 100ml es is. :) a cimkét meg le lehet szedni,pl fox labs(zöld cimkés) mann green nél,a világ legerősebb gázspraye a fox labs sárga cimkés,5.3,eu ban nem elérhető,csak az usa ban.
12:
Én fújattam már le magam sima, bolti, civil paprika gázspay-vel. TW 1000 típusú OC paprika spray. Kb fél órára megvakultam tőle és életem egyik legborzasztóbb élménye a mai napig. Neked eddig milyen gyakorlati tapasztalataid vannak saját magadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!