Muszáj szemüveget hordanom?
Lassan két éve vagyok szemüveges, és eddig mindig hordtam a azemüvegemet minden nap. De itt a nyár, strandszezon meg minden, és a szemüveg nekem nagyon útban van és zavar ha rajtam van. Ezért nem hordom de nem tudom hogy ez befolyásolja e a szemeim épségét.
Bal szemem :1.75 Jobb szemem:0.75
(Távollátó)
Ha nem hordom, attól romolhat a szemem mégjobban?
Nekem is kellett hordanom, de mindenki nevetett rajta, hát nem hordom, amúgy is utáltam. Nem romlott a szemem, sőt!
Szerintem nem lesz baj, így legalább rászorulsz, és erőlteted a szemed, ami egyébként nem baj:-)
Huh ez megnyugtatott. :)
Azonban anyám azt hozta fel érvként hogy mivel nem egyforma a két szemem, az egyiket túlságosan megerőltetem így, ami nem tesz jót. Ez lehetséges?
#1-nek
Te álom világban élsz, ha nem használja csak romlik, ahogy neked is. Ha nem ártana a szemnek, hogy nem használod, senki nem lenne szemüveges, nem is kellene szemészetre menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!