Hogyan tudnám a postaköltség díját behajtani a címzetten?
Utánvétes csomagot adtam fel néhány napja Hosszúheténybe egy csajnak,aki eddig ismeretlen okból visszaküldte a csomagot.
Nem is tértem napirendre néhány óráig,ugyanis megbeszéltünk mindent, és még ki is hangsúlyoztam,hogy biztos-e benne jó lesz-e utánvétes csomiként bla bla bla...
Tulajdonképpen megutaztattam a szandálomat 2190 Ft-ért.
Mit tehetek,tehetek-e bármit annak érdekében,hogy visszakapjam a pénzemet?
És ezzel el is értél a 22-es csapdájába. Azt mondja mindenki, hogy nem szabad előre utalni ha veszel valamit mert ha átvernek akkor oda a pénzed, csak utánvéttel. Most az mondják hogy nem szabad utánvéttel feladni mert ha átvernek akkor oda a pénzed ugyanúgy.
Vagy megbízol az emberekben és lenyeled azt a 2000 forintot, amikor nem jön össze, vagy sosem adsz fel semmit utánvéttel, de akkor eladni sem tudsz annyira mert mindenki azt a dumát nyomja hogy az előre kifizetés nem biztonságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!