Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a postaköltség...

Hogyan tudnám a postaköltség díját behajtani a címzetten?

Figyelt kérdés

Utánvétes csomagot adtam fel néhány napja Hosszúheténybe egy csajnak,aki eddig ismeretlen okból visszaküldte a csomagot.

Nem is tértem napirendre néhány óráig,ugyanis megbeszéltünk mindent, és még ki is hangsúlyoztam,hogy biztos-e benne jó lesz-e utánvétes csomiként bla bla bla...

Tulajdonképpen megutaztattam a szandálomat 2190 Ft-ért.

Mit tehetek,tehetek-e bármit annak érdekében,hogy visszakapjam a pénzemet?

2016. jún. 30. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
kb sehogy
2016. jún. 30. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ezért nem kell semmit utánvéttel küldeni
2016. jún. 30. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Remek!Köszi a válaszokat.
2016. jún. 30. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

És ezzel el is értél a 22-es csapdájába. Azt mondja mindenki, hogy nem szabad előre utalni ha veszel valamit mert ha átvernek akkor oda a pénzed, csak utánvéttel. Most az mondják hogy nem szabad utánvéttel feladni mert ha átvernek akkor oda a pénzed ugyanúgy.

Vagy megbízol az emberekben és lenyeled azt a 2000 forintot, amikor nem jön össze, vagy sosem adsz fel semmit utánvéttel, de akkor eladni sem tudsz annyira mert mindenki azt a dumát nyomja hogy az előre kifizetés nem biztonságos...

2016. jún. 30. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat.Tanultam a hibámból.Kész.Pont.Már megint magamból indultam ki...hmm...
2016. jún. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!