Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olvastam a fény leánya című...

Olvastam a fény leánya című könyvet. Láttam a végén, hogy ez egy sorozat, és van belőle több rész. Valaki leírná nekem ide sorrendben az összes részt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 12:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Az animék szemre való hatása tényleg károsabb, mint a nyugati rajzfilmeké és animációs filmjeié?

Ezalatt azt szeretném megtudni, hogy valóban olyan károsak-e az animékben megjelenő hirtelen vágások és fényjelenetek. Évekkel ezelőtt az a hír járta, hogy a Pokemon sorozatot ezért tiltották be Magyarországon. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a többi sorozatra is...

Melyik Star Wars animációs sorozat kapcsolódik történet szempontjából legjobban a filmekhez?

Hallottam a Star Wars lázadók és a klónok háborújáról. Illetve utóbbiból animációs film is készült, viszont ezeket nem tudom hova tenni (nyilvánvalóan a klónok támadása utáni cselekményeket tartalmazzák, legalábbis az utóbbi kettő). Tehát mennyire kapcsolódnak ezek...

Mi volt a sorozat címe?

Régen pár évvel ezelőtt ment az RTL klubbon. Úgy emlékszek hogy egy szigeten játszódott ahol volt egy tó és valami fények voltak benne. Az volt az egyik szereplő aki a szökésben a Mahon FBI ügynököt játszotta

Egy optikai pad mire jó és hogyan kell használni?

Már kerestem googlen de itt mindig ilyen árakat mutatnak, meg ilyen nagyon rossz videokat...amiből semmit nem hallok...szóval mi is ez, ill. hogy is kell használni? :DD

Ismertek a "Fény"-hez hasonló blogot, könyvet, filmet?

Nem rég akadtam rá teljesen véletlenül, mert nem nagyon szoktam blogot olvasni, de ebbe beleolvastam, és egyszerűen imádom. Arról szól, hogy 2042-ben a földön egy tesztet kell kitölteni pontokkal, és aki nem jól teljesít meghal. Van egy lány, akit pedig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!