Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eladtam egy tv-t elvittem...

Eladtam egy tv-t elvittem kipróbálta saját otthonában mondta rendben van kifizette és egy pár óra múlva felhív h rossz a tv és követeli h adjam vissza a pénzt vagy feljelent mit tudok csinálni kérem aki tud segítsen h mi a hivatalos útja mit tehetek?

Figyelt kérdés
ott voltam kb 30p-et addig ment a tv és próbálgatta monta h rendben van és előtte se volt vele soha baj

2017. jan. 1. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van róla papír?
2017. jan. 1. 21:34
 2/13 A kérdező kommentje:
nem semi papírt nem irtunk csak az oldalon ahol hirdetem ott van beszélgetés
2017. jan. 1. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon foglalkoznék vele, ez nem bűncselekmény, hanem egy polgári jogi igény, így feljelenteni nem tud (illetve a feljelentést kapásból elutasítják bűncselekmény hiányában), legfeljebb beperelni. Onnantól fogva pedig bizonyítási kérdés, hogy mit tud bizonyítani.

Mekkora összegről van szó?

2017. jan. 1. 21:39
 4/13 A kérdező kommentje:
80-ezer + 3 az útiköltség amiért elvittem
2017. jan. 1. 21:41
 5/13 A kérdező kommentje:
csak azt nem tudom h jofogáson hirdettem nincs e valami kötelezettségem ilyenkor
2017. jan. 1. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Mármint milyenkor?

Kötöttetek egy adásvételi szerződést, neki szavatossági igénye van, ha akar, beperel.

Visszavásárlási kötelezettséged nincsen ha erre gondolsz, kivéve ha cégként (vállalkozásként) hirdetted és adtad el a tv-t.

2017. jan. 1. 21:46
 7/13 A kérdező kommentje:
nem magán személyként adtam el
2017. jan. 1. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:
csak h nem csináltunk semmi adásvételit meg semmi papírt csak szóbeli megegyezés
2017. jan. 1. 21:49
 9/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat most egy kicsit megnyugodtam mert nem akarok belőle bajt de azt se akartam h visszavegyem és lehet h véletlen felborította vagy valami és úgy gondolta vissza veteti
2017. jan. 1. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Töröld beszélgetést , a számát tiltsd ne vedd fel , írás nincs címed nem tudja . Meggondolta magát vagy elcsesztette , perelni sem tud , ennyi .
2017. jan. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináltok akkor, ha egy hivatalos ügyben úgy járnak el, hogy papír szerint minden rendben van, belekötni nem lehet, viszont mégis az egész...

És aki ezt végig vitte, egy feleannyit nem tanult kis ügybuzgó hivatalnok, aki élvezi a hatalmát. Én végül is sírógörcsöt kaptam, de egy hajszál választott el, hogy ráborítom az íróasztalt a nagyképű, beképzelt fejére, csak nem akartam, mert akkor rendőrt hív. Nagyon...

Hogyan tudnék egy válalkozast kulfoldon elindítani?

(fodrászat, kozmetika) Akihez hivatalosan fordulni kell, papírok és hogy minden hivatalos és rendben legyen.

"Beteg" szülők döntéshozatalának korlátozása hivatalos úton?

Lényeg a lényeg, szüleim el szeretnék adni a házat és szétválni úgy hogy 5-en élünk itt (egy 3 és fél éves kisgyerek is), de az ő nevükön van a ház így nekünk sok beleszólás nincs (már elmúltunk 18 egy ideje). Ezzel nem is lenne nagy gond csak nevetségesen alacsony...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!