Eladtam egy tv-t elvittem kipróbálta saját otthonában mondta rendben van kifizette és egy pár óra múlva felhív h rossz a tv és követeli h adjam vissza a pénzt vagy feljelent mit tudok csinálni kérem aki tud segítsen h mi a hivatalos útja mit tehetek?

válasza:Én nem nagyon foglalkoznék vele, ez nem bűncselekmény, hanem egy polgári jogi igény, így feljelenteni nem tud (illetve a feljelentést kapásból elutasítják bűncselekmény hiányában), legfeljebb beperelni. Onnantól fogva pedig bizonyítási kérdés, hogy mit tud bizonyítani.
Mekkora összegről van szó?

válasza:Mármint milyenkor?
Kötöttetek egy adásvételi szerződést, neki szavatossági igénye van, ha akar, beperel.
Visszavásárlási kötelezettséged nincsen ha erre gondolsz, kivéve ha cégként (vállalkozásként) hirdetted és adtad el a tv-t.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden rendben volt?
És aki ezt végig vitte, egy feleannyit nem tanult kis ügybuzgó hivatalnok, aki élvezi a hatalmát. Én végül is sírógörcsöt kaptam, de egy hajszál választott el, hogy ráborítom az íróasztalt a nagyképű, beképzelt fejére, csak nem akartam, mert akkor rendőrt hív. Nagyon...
(fodrászat, kozmetika) Akihez hivatalosan fordulni kell, papírok és hogy minden hivatalos és rendben legyen.
Akár ingatlaneladási szerződés, akár telefon-előfizetés.
Lényeg a lényeg, szüleim el szeretnék adni a házat és szétválni úgy hogy 5-en élünk itt (egy 3 és fél éves kisgyerek is), de az ő nevükön van a ház így nekünk sok beleszólás nincs (már elmúltunk 18 egy ideje). Ezzel nem is lenne nagy gond csak nevetségesen alacsony...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!