Húztad már fel magad kérdésen itt a GYK.hu-n? Ha igen, melyiken?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 22:08
81/171 anonim válasza:
Első randinak jó ha elmegyünk a Tescoba?- ez is nagyon jó volt, sokat röhögtem rajta...
82/171 anonim válasza:
Tényleg, a Tesco randit is nagy volt :D Úgy látszik a legtöbb hülye kérdéshez volt szerencsém :D
83/171 anonim válasza:
Ez a Tesco http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__465751-.. És teszem hozzá, ez eredetileg nem a humor kategóriában volt :D
84/171 anonim válasza:
85/171 anonim válasza:
86/171 anonim válasza:
87/171 anonim válasza:
Az igen! És eredetileg a családi kapcsolatoknál volt a pukizós fiúcska? Ezt mégis hogy..? :D
88/171 anonim válasza:
Jaj, én írtam ki a kérdést a kakó kémiai-képletéről. :D Bocsi, ha rosszul esett a kérdés. :D
89/171 A kérdező kommentje:
83 komment? Hihetetlen,hogy ennyit hoztatok össze egy éjszaka alatt :D Este már nem bírtam és lefeküdtem aludni,de ma reggel jókat szórakoztam azokon,amiket belinkeltetek! :D Köszönöm mindenkinek a kommentet!!! :)))
2010. máj. 26. 13:16
90/171 anonim válasza:
:DDDD Nagyon nagy volt a kakaós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!