Léteznek vámpírok?
Szerintem léteznek!!!
Hogy lehet valaki vámpír???
Persze,hogy léteznek.
Én legalább is hiszek bennük,sőtt én is szeretnék vámpír lenni,csak nem szívnék embervért.
Olyan vámpírok, amilyenekre te gondolsz, nem léteznek, nem léteztek és nem is fognak. Ennek egy egyszerű oka van: a hagyományos vámpírkép egy halálából feltámasztott, de normál életfunkciókat ellátni képtelen személy. Ezek közé a funkciók közé tartozik például a légzés, vérkeringés. Vérkeringés nélkül a megfelelő ásványi anyagok, szervezetünk működését biztosító alkotóelemek nem jutnak el a sejtekhez amik így elkezdenek lebomlani tehát egy idő után rothadási folyamat játszódna el minden sejtben, végül az egész elhalna. A másik: vannak olyan csak részben felfedezett ősi kultúrák, mely a kannibalizmust, emberi vér fogyasztását nemcsak hogy nem ítéli el, vallási szertartásnak fogja fel. A harmadik: vannak bizony olyan beteg emberek, akik egyfajta pszichés berögződés, rendellenesség hatására ténylegesen elfogyasztják az emberi vért, sötét ruhákban járnak és állításuk szerint káros hatással van rájuk a napfény...nos ezek az emberek általában súlyos önértékelési gondokkal, esetleg depresszióval küzdenek, de a cselekedeteik mögött semmiféle természetfeletti képesség nem rejtőzik, mindössze elmezavar. A negyedik: róluk nem szeretnék igazán írni, ők az úgynevezett "divatvámpírok", akik az Alkonyat és hasonló témájú filmek hatására kicsit vadon szárnyaló fantáziájukat szabadon hagyták. Nos ez az én véleményem ezekről az esetekről, szóval ez az én állításom.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!