Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Audi B3 eleje ossze tört...

Audi B3 eleje ossze tört mármint első lökhárító motorháztető és a kettő oldalsó elem, B4 alkatrész autóm van annak az elejét rá lehet rakni?

Figyelt kérdés

mármint szabályos e az ha en annak az első elemeit rá raknam?

vagy szólnának érte a rendőrök hogy nem olyan?

2019. ápr. 7. 00:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi van egy átlagos autó motorházteteje alatt?

Benzines autókra gondolok. Tulajdonosa lettem egy Golf 4es 1,6os autónak, és szeretnék tudni róla mindent. Meg úgy általánosságban is, hogy mi hol van benne, mire kell odafigyelni.

Autóalkatrész keresés, hol?

Valaki tudna segíteni abban, hogy hol lehet feladni olyan hirdetést interneten, hogy keresek alkatrészt? Motorháztető, lökhárító.. ilyenekről lenne szó.

BMW e46 compact-ok között karosszéria elemeket tekintve van e különbség?

Konkrétan az érdekelne hogy egy e46 316ti compact és egy e46 318ti compact között van e különbség? Motorháztető és bal sárvédő elem érdekelne. Illetve hogy az e46 compact és az e46 compact sedan között van e? Itt gondolom a hátuljába biztos lesz de itt is konkrétan a...

Ha morcosítani szeretném a motorháztetőt, akkor arra van valami rendelet vagy bármi szabály hogy milyen mértékben tehetem meg?

Pl. hogy mennyire takarhatja el a lámpákat vagy bármi ezzel kapcsolatos dolog. ÉS érdekelne hogy erről kell e valami műbizonylat vagy csak simán megcsináltathatom és ennyi? Köszönöm az értelmes válaszokat!Majdnem így értettem: csak annyi hogy ez egy külön alkatrész...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!