Vett a barátom nekem egy gyűrűt még olyan 4 hónapja. Kiderült, átverték! Mi a teendő?
Az eladó azt mondta, ezüst, és elkért vagy 8 ezret érte. Kb egy hónapra rá elkezdett látatóan kopni, rozsdásodni az "ezüst". Ilyen nem lehetséges, ugye? Az ezüst nem sárgulhat meg, igaz? Így sajnos nem tudom hordani, mert beszínezi a bőrömet és viszketek is tőle. :(
Most van meg olyan 4 hónapja az ékszer. Vissza lehetne/kéne menni reklamálni, vagy már késő bánat?
Köszönöm előre is a választ!
Jajj, számla az nincs meg :S
Így akkor semmit sem tehetünk?
Hát, egy próbát megér, de ne reménykedj...:( Lehet, hogy jó fejek lesznek, de kicsi rá az esély, hogy jószántukból pénzt adnak vissza. Számla nélkül meg sajnos nem fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez...:(
Viszont, ha viszketsz tőle, akkor vedd le mindenképpen, mert valószínűleg fémérzékeny vagy, és pl. a nikkel nagyon komoly ekcéma-szerű tüneteket bír produkálni, különösen, ha érzékeny vagy rá, és nagyon nehezen múlik el...
Igen, fémérzékeny vagyok :( Most abban a kis dobozkában van az asztalomon, amiben kaptam. Nem haragszik a barátom, hogy nem tudom hordani, legalább :D De ott van, és ha felnyitom a kis dobozt, mindig láthatom. :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!