Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Lehet valahogy kérdést törölte...

Lehet valahogy kérdést töröltetni ktt?

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést, ami alapján sajnos felismerhetnek. Van bármi lehetőség töröltetni?

Válasz màr úgysem jön rá.

júl. 7. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Dobj 1 mailt az adminnak hogy töröltetni szeretnéd mert felismerhető vagy általa.
júl. 7. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Írj a moderátoroknak
júl. 7. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Írhatsz, de kérdést csak nyomós indokkal törölnek, viszont talán át tudod fogalmazni.
júl. 7. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj a moderator@gyakorikerdesek.hu email címre. Írd le, hogy mi a probléma a kérdéssel, és ne felejtsd el linkelni azt.
júl. 7. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Màt nem kell, Bêla! Felismertelek.
júl. 7. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom, Béla!?

TE???

ITT???

júl. 7. 23:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Írtam, remélem törlik. Köszi
júl. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Ha szeretnék töröltetni egy kérdést, akkor hova kell írni a moderátoroknak, illetve pontosan mit kell írni nekik?

Gondolok itt arra, hogy ha a kérdés “címét” beírom akkor fogják tudni, hogy melyik kérdésre gondolok, vagy esetleg más információt is írnom kell mellé?

Ha valaki itt a GYIK-on egy kérdésben törvénytelen dolgot állít és többszőr figyelmeztetve van ezért és belátja hogy hibázott,tudja-e töröltetni a...

Ha rendőrségi nyomozás lesz a dologból,akkor esetleg ez a törölt kérdés,a hozzászólásokkal együtt elérhető-e?

Lehet valahogyan kérdést törölni vagy töröltetni gyakori kérdésekröl?

Az a problémám hogy ki tettem egy olyan kérdést amit nem kellet volna és nem tudom leszedni :D

Lehet töröltetni kérdést?

Félek hogy megtalálja olyan akinek nem kéne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!