Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha egy felhasznalo tobb...

Ha egy felhasznalo tobb alneven folyamatosan zaklat privat uzenetekben azzal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csunya szavakkal alpari tragar modon teszi ezt. Erdemes jelenteni a moderatoroknak, lesz belole valamilyen szankcio?

2016. jún. 20. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Letiltod minden egyes alkalommal, más lehetőség nincs.
2016. jún. 20. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Érdemes jelenteni is (e-mailt kell írnod bizonyítékkal mellékelve). Azzal hogy letiltod, lehet hogy ideiglenesen megszabadulsz tőle, de nem akadályozza meg hogy másokat továbbra is zaklasson.

Attól hogy nem veszel tudomást egy problémáról, még nem szűnik meg.

A tiltás után nem képes senkinek írni, és több profil kitiltása esetén azokról sem fog tudni. Persze képes lesz újakat regisztrálni ha ért hozzá, de előbb-utóbb megunják ha folyamatosan kitiltásra kerülnek.

2016. jún. 20. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:
2# Koszi, amint rajovok hogyan kell tabletrol kepernyo mentest csinalni, jelenteni fogom! :)
2016. jún. 20. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Teljesen felesleges volt a moderatoroknak elkuldeni semmi nem tortent... Sot ma este egy masik fiokjaval tovabb csinalta a zaklatast, most mar azzal fenyeget hogy megver. Inkabb hagyom az egeszet a francba letiltom az uzeneteit es kesz.
2016. jún. 20. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Csinálj új profilt....és kész.
2016. jún. 21. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Mégis hogy csináljon új profilt ha 1 gépről/sőt 1 IP címről csak 1-et lehet regisztrálni?
2016. jún. 24. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk hogy nélkül?

Nekem ez már a 3. Profilom.

Többit meg töröltettem.

2016. jún. 24. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
De eleve :D a kérdező is írja, hogy több profilról zaklatja szóval nemértem mit nyávogsz.
2016. jún. 24. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, én másik mélcímről simán csináltam egy másik reget,más felhasználónévvel.De nem olyan okból,hogy valakit zaklatni akarok,sőt,..
2016. jún. 24. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Ja há ezt mondom, hogy lehet.
2016. jún. 24. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!