Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a villamos kereke kidurran...

Ha a villamos kereke kidurran és ezért kések el munkahelyről mit csináljak?

Figyelt kérdés

2025. okt. 19. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél magaddal pumpát és akkor még meg is tapsolnak, hogy megoldottad frankón a szituációt
2025. okt. 19. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Ébredj fel!
2025. okt. 19. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Jön pótlóbusz. Csak annak már vigyázz a kerekére.
2025. okt. 20. 00:07
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Mutasd meg a főnöködnek a lukas kereket hogy nem kamuzol.
2025. okt. 20. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy új villaMOST! :)
2025. okt. 20. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt felfújni
2025. okt. 22. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Mondd el a főnöknek,biztos megértő lesz,nem fog kiröhögni.
2025. okt. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Volt már olyan, hogy kimaradt egy járat és emiatt elkéstetek munkahelyről?

Velem pár éve volt ilyen. Úton az első nap egy új munkahelyre. Kinéztem a villamost amivel megyek reggel, az időpontot is és még korábban is értem a megállóba. Erre várok és várok, és még mindig várok. Jön a villamos pár perc késés nem gond (3-4 perc) de ott...

Munkahelyet és munkakört szeretnék váltani : Elektronikában, v. mérnöki diplomát nem igénylő villamossági területen dolgoznék tovább. Mik a...

A legnagyobb hátrányom talán az, hogy már sajnos 30 éves vagyok és ilyen szakmát iskolai keretek között sose tanultam, így papírom nincs róla; Egyetemre meg egészen biztosan nem fogok menni : a kisebbik gond, hogy valószínűleg most nem tudnám kigazdálkodni, a nagyobbik...

Mernok hallgatoknak/dolgozoknak (villamos, gepesz) mennyire egyszeru a munkavallalas / munkahely valtas Budapesten?

Orulnek ha megosztanatok a tapaszalatokat a mostani piaci viszonyok nyujtotta lehetosegekrol. Sokan feltetelezem a gyakornoki helyukre mennek, de erdekelne hogy mennyire korrekt fizeteseket adnak a fovarosban kezdokent, illetve par ev tapasztalattal. Viszonylag gyorsan...

Most komolyan ezért megbüntethetnek?

1 nap 2x büntettett meg a BKV szerintem jogtalanul. bérletem lejárata miatt akartam venni másikat és ahol lakok ott nincs jegyautómata csak 3 megállóval arrébb villamossal. (már eleve ez röhejes, hogy bliccelnem kell azért, hogy bérletet tudjak venni na mindegy) -...

Szerintetek melyik a jobb munkahely ezek közül?

Budapesten villamosvezető, trolivezető, buszvezető, hévvezető vagy metróvezető? Hova érdemes menni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!