Ha a villamos kereke kidurran és ezért kések el munkahelyről mit csináljak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Velem pár éve volt ilyen. Úton az első nap egy új munkahelyre. Kinéztem a villamost amivel megyek reggel, az időpontot is és még korábban is értem a megállóba. Erre várok és várok, és még mindig várok. Jön a villamos pár perc késés nem gond (3-4 perc) de ott...
A legnagyobb hátrányom talán az, hogy már sajnos 30 éves vagyok és ilyen szakmát iskolai keretek között sose tanultam, így papírom nincs róla; Egyetemre meg egészen biztosan nem fogok menni : a kisebbik gond, hogy valószínűleg most nem tudnám kigazdálkodni, a nagyobbik...
Orulnek ha megosztanatok a tapaszalatokat a mostani piaci viszonyok nyujtotta lehetosegekrol. Sokan feltetelezem a gyakornoki helyukre mennek, de erdekelne hogy mennyire korrekt fizeteseket adnak a fovarosban kezdokent, illetve par ev tapasztalattal. Viszonylag gyorsan...
1 nap 2x büntettett meg a BKV szerintem jogtalanul. bérletem lejárata miatt akartam venni másikat és ahol lakok ott nincs jegyautómata csak 3 megállóval arrébb villamossal. (már eleve ez röhejes, hogy bliccelnem kell azért, hogy bérletet tudjak venni na mindegy) -...
Budapesten villamosvezető, trolivezető, buszvezető, hévvezető vagy metróvezető? Hova érdemes menni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!