Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha valaki leegétt, akkor még...

Ha valaki leegétt, akkor még segít, ha iszik naptejet?

Figyelt kérdés
Vagy akkor már túl késő?

ma 00:06
 1/5 anonim válasza:
41%
Naptejet nem inni kell, ilyenkor sok folyadékot, vizet kell inni és pótolni kell az elektrolitokat is
ma 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
hulyekerdesek.hu... :(:(:(:(
ma 00:53
 3/5 anonim válasza:
59%
Rajtad igen!
ma 03:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Humor kategóriában a kérdés, ahova való; ennek ellenére csak fikázódnak a hozzászólók, ahelyett, hogy elismernék a szerző teljesítményét!

Hova rothad még ez az oldal?

ma 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Tisztán nem jó az íze.
ma 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Lehet abból bármilyen bajom, ha a könyökömet bekenem Voltarennel, majd kb 1 óra múlva naptejet is kenek arra a területre?

Bár a naptej nem gyógyhatású készítmény, de nem tudom, hogy a különböző összetevők hogy reagálnak egymással...

Lesz baja? 8 éves kisfiam véletlenül naptejet tett a fogkeféjére (hasonló tubusban volt sajnos túl közel), és elkezdett vele fogat mosni.

Utána észrevettem, kiköpettem vele, gargalizált... azt mondja, nem nyelt le belőle, mert rossz íze volt, de ismerem, mindig nyeli a fogkrémet is. Nem tudom, mit csináljak, megijeszteni nem akarom, de aggódok nagyon! Ez egy órája volt, ő már el is felejtette, de én nem...

Ebben a hónapban lejáró, bontatlan naptejet szerintetek még ezen a nyáron használhatom?

2021.05 hò a lejàrari ideje. Teljesen bontatlan, mèg a fòlia is rajta van a tubuson. (Apivita) Sajnàlom kidobni, de azt se szeretnèm, hogy esetleg ne vèdjen rendesen. Mit gondoltok? Belefèr a lejàrati idôn tùl még 3 hònap (nyár vègèig)?

Májusban lejárt naptejet használnátok még?

Figyelni kell arra is, hogy mikor lett megbontva, vagy csak arra, hogy milyen dátum van rajta?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!