Ha valaki leegétt, akkor még segít, ha iszik naptejet?

válasza:Humor kategóriában a kérdés, ahova való; ennek ellenére csak fikázódnak a hozzászólók, ahelyett, hogy elismernék a szerző teljesítményét!
Hova rothad még ez az oldal?
Kapcsolódó kérdések:
Bár a naptej nem gyógyhatású készítmény, de nem tudom, hogy a különböző összetevők hogy reagálnak egymással...
Utána észrevettem, kiköpettem vele, gargalizált... azt mondja, nem nyelt le belőle, mert rossz íze volt, de ismerem, mindig nyeli a fogkrémet is. Nem tudom, mit csináljak, megijeszteni nem akarom, de aggódok nagyon! Ez egy órája volt, ő már el is felejtette, de én nem...
Gyermekkoromban (70-es 80-as évek) mindig a Balcsira mentünk, most meg kuksolok itt a szobánkban xd
2021.05 hò a lejàrari ideje. Teljesen bontatlan, mèg a fòlia is rajta van a tubuson. (Apivita) Sajnàlom kidobni, de azt se szeretnèm, hogy esetleg ne vèdjen rendesen. Mit gondoltok? Belefèr a lejàrati idôn tùl még 3 hònap (nyár vègèig)?
Figyelni kell arra is, hogy mikor lett megbontva, vagy csak arra, hogy milyen dátum van rajta?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!