Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan készül a rántott húsos...

Hogyan készül a rántott húsos lecsós foghagyma krém leves?

Figyelt kérdés
Hétvégén össze jön a család és ház valami finomat akarok csinálni. Arra gondoltam hogy öreganyám specialitását csinálnám.A rántott húsos lecsós foghagyma krém levest tartármártással és szilva lekvárral. Valaki letudná írni a sorrendet ,mert szóval én télen a recepttel gyújtottam be szobába.
2011. júl. 3. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem tudom, de attól, hogy foGhagyma, a frász is kitört... foKhagymának írják magyarul...
2011. júl. 3. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyet már én is ettem, igazi ínyencség :)

Ha valaki tudja a titkos receptet akkor majd én is megcsinálom.

Szerintem még a körmük alól is kinyalják a koszt majd a vendégeid :)

2011. júl. 3. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
fúúúúj, már a nevének olvasásától hányni tudnék, fúj... lecsó.. blöe
2011. júl. 3. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Humor kategória arrébb van. :)
2011. júl. 3. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rántott húsos lecsós fokhagyma krém leves:

Rántott húst készítünk,legjobb darált tarjából.Egy szelet elég.

Bele küldjük még forrón a turmixba,majd hozzáöntünk egy üveg lecsót,egy gerezd fokhagymát és bekapcsoljuk a gépet.

Ez az egyik változat a másik pedig a rántott húst beleteszed hőálló üvegtálba,majd leöntöd lecsóval és paradicsomsűrítménnyel.Bele egy egész fokhagyma pépesítve.Megsütöd,kiveszed és úgy ahogy van (tál nélkül) beleteszed a turmixba,vagy botmixerrel összepépesíted.

A tartár mártással és szilvalekvárral az nekem úgy szokott kinézni,hogy a levest felrottyantom egy jó liternyi mártással,és úgy lesz igazán krémleves.

Egy ek. szilvalekvár a tetejére/tányér és már ehető is.Tehát a lekvár csak tálaláskor kell.

Megbolondítható még egy kis kekszmorzsával....


Fúúújjj....Nem vagyok én sem te te sem normális...:D

Ekkora gusztustalan ááá:P rosszul vagyok...:D

2011. júl. 3. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megcsinálom majd, köszi a receptet! :DDDDD
2011. júl. 3. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm! Csak barack vagy szilva lekvárral csináljam?
2011. júl. 3. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kettőt lapozol a szakácskönyvben. :)
2011. júl. 3. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

-A baracklekvárt összekevered a szilvalekvárral.

-Előkészited rántotthúst és a tartármártást.

-belerakod a túrmixgépbe és beindítod.

-Ha esetleg kihűl akkor nyugodtan sárgázz bele,az felmelegíti de a fekália egy kis ropogós ízt ad neki.

NEHOGY MEGEDD LÁTVÁNYELEM!!és finom az illata.

2011. júl. 7. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
finom volt köszi!!!
2011. nov. 27. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!