Van olyan vicces vagy cikis történetetek amelyek a mellékhelységhez kapcsolódnak?
Suliba egyszer az történt, hogy mivel közösen mentünk ebédelni az osztállyal, így előtte pár csaj elment WC-re. (3-an mentek)
2-en kijöttek, már nagyben ülünk az asztalnál, amikor kiabálást hallunk, hogy "Segítség, nem nyílik a budiajtó!!!"
A csajnak nagyon ciki lehetett, de mi szakadtunk a röhögéstől.:D
kiskorunkban azt csináltuk hogy az iskolában a mosdóban,ittunk a csapból,de nem nyeltük le hanem azzal versenyeztünk hogy ki tudja tovább tartani.(persze kimentünk a mosdóból és nagy puffadt vízzel teli szájjal mentünk ide oda.Volt hogy kispricceltük a vizet mert annyira röhögtünk..
(de kb 11 évesek lehettünk)
Egyszer meg az volt hogy egy csaj kiejtette a telefonját a wc fülkéből én meg felvettem mert azt hittem egy kint álló lányé a telefon.Erre a wc-s csaj elkezdett kiabálni hogy kivette fel a telefonom?Ki lopja a telefonom !!?
(amúgy láthatta a telefont mert az ajtón kívül esett de nagyon közel a fülkéhez_
én meg vissza tettem hogy jajj elnézést azt hittem a másik lány ejtette le...
hát ez totál gáz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!