Mit csináljak, ha folyton megtámad (! ) a barátnőm hűtője?

válasza:bocsi - de ezen JÓT NEVETTEM :ddd
szerintem kérj tőle bocsánatot és vigyél neki egy brokkolit :D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Folyton leáll a mosógép, felpörgeti a dobot, majd leáll. Centrifugálni egyáltalán nem centrifugál, valamennyire viszi a programot, de nem úgy mint régen inkább csak néha pörög 6-8 kört, majd visszaáll , beindul a pumpa, majd újra az egész, aztán 2 perc múlva leáll és a...
A zöldség tároló rekeszek alá folyik a víz. Ha magasabbra veszem a hőmérsékletet, akkor megfagy, és egy nagy jégtömb lesz ott, ha lejjebb veszem csupa víz lesz alul minden. Ha leengedem, akkor is ilyen, nem változtat rajta. Indesit hűtő, most 3-as állásban van. Így...
Nagyimnál találtam becsomagolva, használatlanul. elkezdtem használni naponta 2-3x forralok benne. egyszerü ki forralo. de 3 nap mulva már vizköves lesz? ha forralok egyből kiöntöm a vizet, nem hagyok benne semmit, és még tetejét is nyitva hagyom hogy kiszáradjon. mitől...
Néha olyan csinál a hajszárítóm, hogy használat közben hirtelen leáll. Hiába kapcsolom ki-be, nem működik. Aztán eltelik pár óra, és megint jó, hetekig semmi gond vele. Aztán megint ugyanez. Túl nem melegedhet, mert kb 5 perc használat után csinálja ezt (azért máskor...
Minden nap cserélem a vizet este, másnap délutánra már állott, poshadt szaga van, úgy érzem hogy a szűrőnek van ilyen büdös szaga? mit csináljak ?
..tudom ez a dolga de hogy állandóan ???Leolvasztottam és nem változott semmi!Valaki ötlet javaslat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!