Tudtad hogy fordítva ülöm meg a lovat?

válasza:Ha automata váltós,akkor nem baj.Ugyanúgy egy sebességed vn mindkét irányba.
Legalább Te mindig tudod majd,honnan jöttél:)

válasza:Várjál, elromlott a papírrepülőhajtós szimulátorom!! Beteszem a mosógépbe, elindítom, és jövök máris vissza! Addig meg ne fordulj, mert... Ne nézz hátra, de van egy nyurungulán a hátad mögött! Ha ledobja a ragacsosszőrű karmos szirmait, mikor megfordulsz, akkor kővé dermedsz, nem tanácsos ezzel próbálkozni, csak ha már minimum három méter magasan ülsz a kanálvető megfoltozásánál kiakasztott gumicsizma középső harmadánál; miközben fejjel lefelé ülsz azon a szerencsétlen lovon, és elkezd hipermeghajtással a Pinokkió-kötet felé repülni, mégha hamisan is, mert az utánaugrott kirakó utolsó előtti darabja egy ufoval éppen három másodperce hagyta el a cérnaszál közepének a két végéből képzett iksz-szélű kurblilehámozót, amióta tegnap már ő is fordítva ült a lovon, kivéve, ha tönkrement a futószalagja avatása közben; amialatt három korsó hímzettmaszlag zúdult a nyakába csillárral való díjugratás közben.
Ja amúgy, a kérdésedre válaszolva, igen, tudtam; illetve csak láttam, hogy valaki fordítva ül a lován, csak arra nem gondoltam, hogy pont te volnál az a kis ép:)
Kapcsolódó kérdések:
hello a baj az h olyan mint ha fejen ülnék a fejem van lent a képen a testem meg fent ezt h lehet beállítani normálisra??
One shot mangákat ne!
Lehet egyáltalán?
Mit jelent magyarra fordítva, hogy "STAPH"?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!