Hüje vagy, vagy inkább hülye?

válasza:Hülye a kérdés, de a hülyeségre nincs orvosság....
HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

válasza:

válasza:én maradok a hüjénél
az, amit a hülyéről ír a szótár, nem tetszik :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos a természet jól kiszúrt velem, mert a nem épp tökéletes kinézetem mellé túl jó ízlést kaptam. Magyarul a lányok, akik tényleg tetszenek, nem az én "súlycsoportomban" vannak. Ez - gondolom - sok emberrel megesik, de én úgy vagyok vele, hogy "mindent vagy semmit",...
Azt gondolom mondanom se kell, hogy nem egy lánynál veszitettem igy el az esélyemet...mivel tudtam, hogy sokat nem tudnék mesélni a kalandjaimról,igy témánk se lenne sok. 18f
Természetesen inkább ilyen otthoni, kisebb méretű dolgokra gondoltam, nem kapásól egy buszra:D:D Szívesen vennék ötleteket tőletek, ugyanis nekem kell majd valamit összedobnom egy tantárgyam keretein belül és lány létemre egy kétfedeles hegesztett repülőgép lüktet...
- Már megint kiakadtam miattad, fiam. Komolyan mondom neked, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, inkább lenyellek. -?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!