Tegnap a kiskutyám megint széthagyta a pajkjait. Eléggé pajkos egy természete van. Össze kellett szednem. Fél napomba volt. Valami gyorsabb módszert tudnátok ajánlani? Eddig porszívóval és gereblyével próbálkoztam. Mind a kettő eldugult.
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 19:47
1/7 anonim válasza:
Van egy foradalmian ÚJ módszer. Amit brit tudósok fejlesztettek ki. Egy szuperszónikus kecske, amit megrendelhesz mindössze 99.999 forintért. Jól hallottad csak 99.999 forint. Ha most rendelsz ajándékba kapsz egy 2. szuperszónikus kecskét. Ne hagyd ki!!!
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, azonban kifelejtette, hogy kifejezetten pajktalan kecskével kivitelezhető a megoldás, ezen túl ellentétes neműeket cészerű beszerezni, ugyanis ez esetben esélyesen pajkokat fogannak. A szuperszónikus kecskéktől származó pajkok kiskutya kompatibilisek.
Probléma megoldva.
Persze adott problémára többféle megoldás is lehet a dolog nyitja. Egy próbát mindenesetre megér.
3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, életmentő volt. Esetleg ha van még valakinek valami jó ötlete , szívesen hallgatom/olvasnám:) (mentek a zöld kezek:))
2016. júl. 4. 21:02
4/7 anonim válasza:
A fűnyírót próbáltad? Az is jó csak néha cserélni kell benne a porzsákot, nehogy eldugoljon. Mert ha eldugul azt csak egy speciális erre a célra kifejlesztett wc pumpával javíthatod meg. :)
5/7 Wadmalac válasza:
Időben takarítsd el őket, mielőtt megnőve lapajkok lesznek belőlük.
6/7 anonim válasza:
Dugd el a kiskutyád hátsóját, és a szájára tegyél szájkosarat! Akkor megmarad a pajkjai eredeti állásban, és nem tudja sehogy sem elszórni
7/7 anonim válasza:
Én zacskót szoktam kötni a seggére, de kellenek rá kicsi lyukak, mert befülled és viszketni fog neki, akkor pedig letépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!