Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha van hónalj akkor van...

Ha van hónalj akkor van hóntető? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Keresd ki valamelyik biológiai lexikonból, vagy szakkönyvből.
2018. jún. 30. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs.
2018. jún. 30. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van a hón, és annak az alja. Teteje azért nincs, mert az maga hón. Az összetett szavakat nem így képezzük. Van a ház és van a háztető, de nincs házalj mert az maga a ház. Van a szoknya és a szoknyaalj, de nincs szoknyatető mert a szoknya alja fölött maga a szoknya van. Van a hegy és a hegytető, de nincs hegyalja (csak a fesztivál), mert az alja is maga a hegy. Van harang és harangláb, de nincs harangkéz vagy harangfej (oké, nyelve van).


Van a nyári szünet és van az értelmes időtöltés, de nem értelmes időtöltés a gyakorin való kamukérdések gyártása. Ezek így függenek össze.

2018. jún. 30. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Mint a kérdés maga is sugallja, mindkettő izzadtságszagú, hovatovább büdös havas tájakon található, legkönnyebben tornatermek bejáratánál lehet érezni, sokkal magasabban, mint a pénisz tája, illetve ott ahol kezdődik a tenisz pálya.


Blood sweat and Tears büdös jó zenét nyomott, csak úgy a hónaljukból, vagy tetejükből inkább, hiszen maga volt a zene a tömény magasság, amely élvezet messze feljebb tetőzik, mintha valaki a Marihónaalját szagolgatná, szívogatná, akárcsak valami jointot, meg aztán ne hallgass te senkire, miért ne lehetne a hón tető, ezt minden síelő tanúsíthatja, mert hát valahová csak behúzódnak vihar esetén, csak a maflák maradnak a hón, meg egyébként is sok beszédnek sok az alja, aztán van ugye sátoralja, meg sátorteteje is, akkor pont a szegény hónnak ne lenne valamelyik?


Kac, kac, mert mi van ha valaki kézen áll, akkor már senki nem vonhatja kétségbe, hogy a hóna alja feljebb került és már nem is lehet az alja, mert hiszen ha az alja lenne, akkor alatta lenne és nem fölötte, de mit magyarázzak én ilyen evidens dolgokat, hogy például az etető is tető, de minden etetőnek van alja is, ki vonná ezt kétségbe, vagy amikor áradva tetőzik a folyó, de az alján továbbra is ott hónolnak az őshónos halak, mert ki hallott már hóntalan halról?

Világos, hogy van a hónnak teteje, ha alja is van, csak nem olyan szembetűnő, nem olyan nyilvánvaló, kicsit huncutul elbújik, mert restelli, hogy magasabban van, mint az egész hón, az aljával egyetemben, még azt hiszik, hogy beképzelt, vagy diktátori magasságokba tör, mert azt sem lehet kétségbe vonni, hogy a hónaljnak is van alja meg fentebbi része, na hát az a hóntető, csak szemérmesen a háttérbe vonul, de még orvosi neve is van, honalius tetonus és ez összefüggésben van azzal a bizonyos piros csíkkal, ami pont idáig ér, amikor kampec doloresz, vagy szakszerűen tetonusz mortalucus következik be.

De felejtsük el ezeket a borús dolgokat, hiszen máris érzem a virágos mezei szellő frissítő és mámorító illatát, ha a hónunk aljától a tetejéig beszórjuk magunkat zsivanzsival és legényesen pödrünk egyet bajuszkánkon, akár az első szeretőnkkel való találkozás előtti piperészkedés során, mikor még azt sem tudtuk, hogy a nők szűzi hónalját eszik e vagy isszák, egyebekről nem is beszélve, beleértve természetesen a hóntetőt is, amit azért egyeseknek talán mégis volt, vagy reményeink szerint lesz szerencséje megismerni.

2018. júl. 1. 03:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyádon.
2018. júl. 27. 01:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogy ti milyen gyökerek vagytok.. 😂
2018. júl. 31. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!